banner
Siyaset

Dinçer’den Necmiye Hatun Aktivite Merkezine ziyaret

Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Dr. Evren Dinçer, TOKİ Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezini ziyaret etti. Aktivite merkezinin en yaşlı kursiyeri 70 yaşındaki Elmas Karacagül, kendilerine..

Dinçer’den Necmiye Hatun Aktivite Merkezine ziyaret
banner

Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Dr. Evren Dinçer, TOKİ Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezini ziyaret etti. Aktivite merkezinin en yaşlı kursiyeri 70 yaşındaki Elmas Karacagül, kendilerine sunulan hizmetten memnuniyet duyduğunu söyledi. Seçim kapsamında Dinçer’e başarılar dileyen Karacagül, “Kadın aktivite merkezinden çok memnunuz. Ben bu yaşıma kadar böyle bir hizmet görmedim” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, seçim çalışmaları arasında Aksaray Belediyesine ait sosyal tesisleri de ziyaret ediyor. Önceki gün Cumhuriyet Mahallesi’nde Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezini ziyaret eden Belediye Başkanı Dinçer, kadın aktivite merkezinde kurs eğitimi alan kadın kursiyerlerle sohbet etti.

Sadece kadınların hizmetinde olan kadın aktivite merkezlerinin yılın her döneminde yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Şehrimizin 5 farklı noktasında bulunan Kadın Aktivite Merkezlerimize hanımkardeşlerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Bu ilginin farkındayız. Mahalle Meclis buluşmalarımızda hanımlardan gelenen çok talep bu yönde. Hanım kardeşlerimiz kendi mahallelerine aktivite merkezi yapmamızı istiyorlar. Kadın aktivite merkezlerini her yaştan bayan kullanıyor ve kurslarımız yılın her dönemi dolu dolu geçiyor” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası