banner
Siyaset

‘Eğer bizler verdiğimiz sözde durmazsak yakamıza yapışın’

Millet İttifakı Milletvekili adayı Turan Yaldır, Büyük Bölcek Mahallesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Esnafların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Yaldır, “Ben 2015 yılında milletvekili seçilmiştim ve kısa dönemde olsa o..

‘Eğer bizler verdiğimiz sözde durmazsak yakamıza yapışın’
banner

Millet İttifakı Milletvekili adayı Turan Yaldır, Büyük Bölcek Mahallesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Esnafların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Yaldır, “Ben 2015 yılında milletvekili seçilmiştim ve kısa dönemde olsa o süreçte bir milletvekilinin neler yapabileceğini gösterdim. Sizler de bunun şahidisiniz. Yine bunu göstereceğim. Bizler Aksaray’ın alması gereken tüm hizmetleri rica ederek değil söke söke alacağız. Size bir vebal veriyorum. Eğer bizler sözlerimizde durmazsak Aksaray’da yaşıyoruz, evimiz, işimiz Aksaray’da, yakamıza yapışın” dedi.

Altılı Masa’nın tek adam, tek ses, tek düşünce anlayışına son verdiğini belirten Yaldır, “6’lı Masada bir demokrasi anlayışı var, herkes konuşabiliyor ve düşüncelerini ifade edebiliyor. Hep birlikte ortak akılla başaracağız söz veriyorum. Bu kadim şehri hep birlikte yöneteceğiz, hep birlikte kalkındıracağız” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası