Siyaset

‘Erdoğan ve liderliğindeki AK Parti verdiği bütün sözleri tuttu’

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Aksaray AK Parti İl Başkanlığı bünyesinde düzenlenen ‘Şehir Buluşmaları’ etkinliğine katıldı. Etkinlikte AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin..

‘Erdoğan ve liderliğindeki AK Parti verdiği bütün sözleri tuttu’
banner

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Aksaray AK Parti İl Başkanlığı bünyesinde düzenlenen ‘Şehir Buluşmaları’ etkinliğine katıldı. Etkinlikte AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Evren Dinçer ve partililer hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde Cumhur İttifakı’nın Türkiye’de ve Aksaray’da büyük bir başarı elde ettiğini söyleyen Zengin; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve liderliğindeki AK Parti’nin yaptığı bütün işlerde samimi olduğunu vurguladı.

‘İNANMADIĞIMIZ HİÇBİR ŞEYİ İFADE ETMEDİK’

Erdoğan’ın ve AK Parti teşkilatlarının inanmadığı hiç bir şeyi ifade etmediğini aktaran Zengin; “Olmadığımız bir karaktere, olmadığımız bir kimliğe bürünmedik. Kendimiz olmaya çalıştık. Kendimiz olarak var olurken de sadece kendimiz için bir şey istemedik. Bizimle aynı görüşte olsun ya da olmasın, bizimle aynı dinden olsun ya da olmasın, bizimle aynı kimlikten olsun ya da olmasın ve hatta bize oy versin ya da vermesin biz bugüne kadar bütün o insanların hakkını, hukukunu, adaletini korumak üzere siyaset yaptık. Türkiye’nin daha parlak bir noktaya gelebilmesi için bu hakiki, samimi siyaset anlayışının sadece AK Parti iktidarında, Cumhur İttifakı’nda değil, muhalefette de olması gereklidir” dedi.

AK Parti iktidarının bugüne kadar verdiği sözlerin tamamını tuttuğunu önemle vurgulayan Zengin; 6 Şubat’taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin Türkiye’de sosyal ve ekonomik olarak büyük bir yıkıma neden olduğunu ve depremin yaralarının sarılması ve deprem bölgesinde verilen vaatlerin yerine getirilmesi için de herkesin canla başla çalıştığını belirtti.

‘BİRÇOK HEDEFİMİZEBAŞARIYLA ULAŞTIK’

Zengin, Ak Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısındaki sözlerini şu ifadelerle noktaladı: “Biz bugüne kadar verdiğimiz bütün vaatleri yerine getirdik. Birçok hedefimize başarıyla ulaştık. Dün orta vadeli plan açıklandı. 2026’ya kadar hangi adımlarla, hangi işleri yaparak nereye varacağımızı anlatan bir planlama içerisindeyiz. Artık odaklandığımız şey insanımızın temel meselelerini adım adım çözebilmek için gayret sarf etmek. Bu yolda giderken önümüzde tekrar bir seçim var. AK Parti bir ivme yakaladı. Bu ivmenin hiç hız kesmemesi için yerel seçimlerde yapacağımız şeyler bizim için çok önem arz ediyor. Ortak bir hedefimiz var. Bizim için küçük-büyük diye bir şey yok. Ha bir beldede seçim, ha bir ilçede seçim. İstanbul’un da bizim için bir farkı yok. Biz aynı mantıkla, aynı gayretle çalışıyoruz. Bunları tek tek kazandığımızda aslında büyük bir başarı inşa etmiş oluyoruz. Cumhur İttifakı’nın ivmesinin hızla devam edebilmesi, problemlerin çözümünde hızın kesilmemesi için yerel seçimler bizim için çok önem ifade ediyor.” Foto-Haber: Şeyda COŞAR

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası