banner
Siyaset

Ertürk’ten sanayi esnaflarına ziyaret

14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel Seçimler için çalışmalarını sürdüren Millet İttifakı Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk ziyaretlerine devam ediyor. Yeni Sanayi Esnafını ziyaret eden Ertürk, esnafların sorunlarını ve taleplerini dinledi.Esnafların..

Ertürk’ten sanayi esnaflarına ziyaret
banner

14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel Seçimler için çalışmalarını sürdüren Millet İttifakı Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk ziyaretlerine devam ediyor.

Yeni Sanayi Esnafını ziyaret eden Ertürk, esnafların sorunlarını ve taleplerini dinledi.Esnafların yeni sanayi sitesinde yaşadıkları sorunları dile getirdiğini ifade eden Ertük, “14 Mayıs’ta oyunuzu kullanın, sonra 15 Mayıs sabahını bekleyin. Bakın buradaki sorunları nasıl çözeceğiz. Kimsenin sizin emeğinizi ranta çevirmesine izin vermeyeceğiz. Yetki verdiğinizde sizi pişman etmeyeceğiz. Tüm sorunlarınızı çözmeye söz veriyoruz. Eski sanayide yada yeni sanayide en çok kimi gördüyseniz ona oy verin. Ama öyle seçimden seçime gördüğünüze değil. Benim gibi sürekli sizinle irtibat halinde olan varsa ona oy verin” dedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası