Spor

​Hakemler piknikte buluştu

aksaray İl hakem kurulu ve tffhgd şubesi tarafından her sezon sonu geleneksel hale getirilen piknik keyfi bu yılda devam etti. aksaray İl hakem kurulu ve tffhgd şubesi tarafından her sezon..

​Hakemler piknikte buluştu
banner

aksaray İl hakem kurulu ve tffhgd şubesi tarafından her sezon sonu geleneksel hale getirilen piknik keyfi bu yılda devam etti.
aksaray İl hakem kurulu ve tffhgd şubesi tarafından her sezon sonu geleneksel hale getirilen piknik keyfi bu yılda devam etti. hasandağı mesire alanında hakemler 2017-2018 sezonunun tamamlanmasının ardında sezonun stresini attılar. İl hakem kurulu ve tffhgd Şubesinin tertip ettiği pikniğe askf başkanı cavit kılıç,gözlemci, hakemler ve aileleri katıldı. hakem camiasının sezon sonu stres attığı kuzu çevirme ve mangal keyfinde sazlı sözlü eğlence yer alırken bazı hakemler seslendirdikleri türküler ile  pikniğe renk kattılar.
aksaray İl hakem kurulu başkanı Şükrü okur,  her sezon  sonu yaptıkları ve bu sezon sonu tekrar düzenlenen piknik keyfinde ” hakem ailesi olarak geleneksel hale getirilen  ve sezon sonu stresi atmanın  yanında kaynaşma, birliği sağlama ve hakemler arasındaki dayanışmayı kuvvetlendirmek açısından sezon sonu yapılan mangal keyfinin önemli  bir sosyal aktivite olduğunu kaydetti.”
sezon boyunca hakemlerin yoğun maç trafiklerinde mücadele etmelerinin yanında, yorgunluklarını atmada, hakemlerin yanında  gözlemcilerimiz ile birlikte bu aktivitesi  büyük  hakem ailesi için oldukça eğlenceli olduğunu ifade etti. (haber merkezi)
        

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası