Gündem

‘İş dünyası ile kurulan iyi ilişkiler devam edecek’

  mÜsİad aksaray Şubesi yönetim kurulu başkanı eyüp dağdaş ve ekibi, aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin”i ziyaret ederek, ikinci dönem göreve atanması münasebetiyle tebrik etti.    mÜsİad..

‘İş dünyası ile kurulan  iyi ilişkiler devam edecek’
banner

 
mÜsİad aksaray Şubesi yönetim kurulu başkanı eyüp dağdaş ve ekibi, aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin”i ziyaret ederek, ikinci dönem göreve atanması münasebetiyle tebrik etti. 
 
mÜsİad aksaray Şubesi yönetim kurulu başkanı eyüp dağdaş ve ekibi, aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin”i ziyaret ederek, ikinci dönem göreve atanması münasebetiyle tebrik etti. Öteden beri iş dünyası ile kurdukları müspet ilişkilerin devam edeceğini ve laboratuvarlar başta olmak üzere, kampüsteki imkânların iş dünyasının hizmetinde olduğunu belirten Şahin, “el birliği ile çalışarak hem şehrimize, hem de Üniversitemize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası