banner
Siyaset

İYİ Parti Sultanhanı ve Eskil adaylarını tanıttı

İYİ Parti Aksaray teşkilatı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında ‘Eskil ve Sultanhanı İlçe Belediye Başkanı Adayları Tanıtım Toplantısı’ gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan İYİ Parti İl Başkanı..

İYİ Parti Sultanhanı ve Eskil adaylarını tanıttı
banner

İYİ Parti Aksaray teşkilatı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında ‘Eskil ve Sultanhanı İlçe Belediye Başkanı Adayları Tanıtım Toplantısı’ gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan İYİ Parti İl Başkanı Sercan Belgemen“ Önce Türkiye’yi, sonra Aksaray’ı yepyeni bir belediyecilikle tanıştıracağız. Ranta, yolsuzluğa kurban edilmiş şehrimizi,ilçelerimizi ve beldelerimizi sevgiyle, ahlakla, liyakatla; hak ettikleri gibi nasıl yönetilir; cümle aleme göstereceğiz” dedi.

Bu seçimin kazananının İYİ Parti olacağına vurgu yapan Belgemen, “Halkımızın teveccühü ile başta Aksaray İl Belediyesi olmak üzere 7 ilçe ve Toplam 22 belediye başkanlığına da talip olduğumuzu her platformda haykırmıştık. Bu bağlamda; bugün 6 yıldır partimizde çeşitli görevlerde bulunan Sultanhanı İlçe Yöneticimiz, kıymetimiz Hidayet Aykül’ü31 Mart akşamından itibaren Sultanhanı Belediye Başkanı olarak takdim ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.  İnanıyorum ki uzun yıllar da sizlere hizmet edecek kıymetli hocam Mustafa Ceylan’ı 31 Mart Akşamı Eskil Belediye Başkanı olarak takdim ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası