banner
Siyaset

‘Kapı Çal Gönül Al’ etkinliğiyle vatandaşlarımızın yanındayız’

Aksaray’ın yerel seçim çalışmaları kapsamında adaylar ziyaretlerini sürdürüyor. İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer ve ekibi, seçim kampanyası kapsamında ‘Kapı Çal Gönül Al’ etkinliği düzenleyerek, vatandaşlarla birebir temas..

‘Kapı Çal Gönül Al’ etkinliğiyle vatandaşlarımızın yanındayız’
banner

Aksaray’ın yerel seçim çalışmaları kapsamında adaylar ziyaretlerini sürdürüyor. İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer ve ekibi, seçim kampanyası kapsamında ‘Kapı Çal Gönül Al’ etkinliği düzenleyerek, vatandaşlarla birebir temas kuruyor.

“Kapı Çal Gönül Al” etkinliği kapsamında, İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz ve ekibi TOKİ sakinlerini ziyaret ederek, projelerini anlattı ve destek istedi.

Vatandaşların ilgi ve destekleriyle motive olduğunu ifade eden Karacaer, yaptığı açıklamada, bugüne kadar 25 bin ailenin kapısını çaldıklarını ve destek istediklerini belirterek, halkın ilgisi ve desteğinin kendilerini motive ettiğini vurguladı.

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer ve ekibi, halkın desteğiyle Aksaray’a daha iyi hizmetler sunmak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.(Haber Bülteni)

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası