banner
Siyaset

Karacaer, Aksaray’a yenilik ve hizmet vaadiyle ‘hazırım’ dedi

İYİ Parti’nin Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, vatandaşların beklentilerine kulak vererek, Aksaray’a daha fazla hizmet sunmayı hedefliyor. Karacaer’in, pazar pazarındaki esnaf ve vatandaş ziyaretine İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır,..

Karacaer, Aksaray’a yenilik ve hizmet vaadiyle ‘hazırım’ dedi
banner

İYİ Parti’nin Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, vatandaşların beklentilerine kulak vererek, Aksaray’a daha fazla hizmet sunmayı hedefliyor. Karacaer’in, pazar pazarındaki esnaf ve vatandaş ziyaretine İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır,  İl Başkanı Sercan Belgemen ile belediye meclisi üyeleri katım sağladı.

Seçim atmosferi Aksaray’da iyiden iyiye ısınırken, İYİ Parti’nin Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer, şehre yeni bir soluk getirmek ve daha fazla hizmet sunmak için kararlılıkla çalıştıklarını belirtti. Pazar pazarında esnaflarla ve vatandaşlarla buluştuğunu aktaran Karacaer, onların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sunduklarını söyledi.   Karacaer, Aksaray’ın geleceği için büyük bir heyecan ve kararlılıkla projeler geliştirdiklerini ve vatandaşların yaşam kalitesini artıracak, şehrin ekonomik ve sosyal potansiyelini en üst seviyede kullanacaklarını dile getirdi.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası