banner
Siyaset

Karacaer, ‘Alaca’da tapu sorununu çözeceğiz’

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer beraberinde İl Başkanı Sercan Belgemen ve Milletvekili Turan Yaldır ile birlikte Bahçesaray ve Kırımlı mahallelerini ziyaret etti.  Ziyarette, mahalle sakinlerinin arsa konusu..

Karacaer, ‘Alaca’da tapu sorununu çözeceğiz’
banner

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer beraberinde İl Başkanı Sercan Belgemen ve Milletvekili Turan Yaldır ile birlikte Bahçesaray ve Kırımlı mahallelerini ziyaret etti.  Ziyarette, mahalle sakinlerinin arsa konusu başta olmak üzere birçok sorunlarını dinlediklerini söyleyen Karacaer: “Bahçesaray ve Kırımlı mahallelerinin arsa sorununu çözeceğiz” dedi.

İyi bir ekiple Aksaray’a değer katacak projelerle,  Aksaray’ın her bölgesine hak ettiği hizmeti götüreceklerini belirten Karacaer “Bugün ziyaretimizi gerçekleştirdiğimiz Bahçesaray ve Kırımlı mahalle sakinleri hemşehrilerimiz ile buluştuk ve sorunlarını dinledik. Özellikle arsa konusunda ki problemleri başta olmak üzere,tüm sorunlarını çözüme kavuşturacağımıza dair söz verdik” dedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası