banner
Siyaset

Karacaer, ‘Çözüm odaklı çalışıyoruz’

Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, Büyük Bölcek Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Kapı kapı dolaşarak halkın nabzını tuttuklarını, halkla doğrudan iletişim kurarak..

Karacaer, ‘Çözüm odaklı çalışıyoruz’
banner

Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, Büyük Bölcek Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Kapı kapı dolaşarak halkın nabzını tuttuklarını, halkla doğrudan iletişim kurarak onların talep ve beklentilerini dinlediklerini ifade eden Karaacer, seçmenlere Aksaray ile ilgili projelerini anlattı.

Her bir vatandaşın görüşleri ve önerilerinin kendileri için çok değerli olduğunu ifade eden Karacaer, “Sahada vatandaşlarla bire bir diyalog halindeyiz. Mahallerimizin sorunlarını dinleyip, çözüm odaklı siyasi çalışma yapıyoruz. Projelerimizi seçmenlerimize bire bir görüşerek anlatıp destek istiyoruz. Açıklamış olduğumuz projelerimiz vatandaşlarımız tarafından büyük destek görmektedir. Hafif raylı sistem ve içilebilir içme suyu projemiz başta olmak üzere tüm projelerimize vatandaşlarımız tam destek veriyor. Ekibimiz ile birlikte Aksaray’ın geleceğine yön verecek projelerimizi hayata geçirmek için artık gün sayıyoruz. Sahada ve sosyal medyada gerçekleştirilen tüm anket çalışmalarında İYİ Parti açık ara birinci çıkmaktadır. Anket sonuçları bizlerin şevkini daha da arttırmaktadır. Kapı kapı dolaştığımız ziyaretlerde vatandaşlarımızın samimi sohbetleri ve gösterdikleri ilgi bizleri çok memnun etti. Bizlerin yanında olan tüm seçmenlerimize güvenleri ve destekleri için çok teşekkür ederim” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası