banner
Siyaset

Karacaer, ‘Destekler çığ gibi büyüyor’

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, her kesimden gelen desteklerin adeta çığ gibi büyüdüğünü söyledi. Vatandaşlardan gelen yoğun ilgi ve destekle oldukça motive..

Karacaer, ‘Destekler çığ gibi büyüyor’
banner

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, her kesimden gelen desteklerin adeta çığ gibi büyüdüğünü söyledi.

Vatandaşlardan gelen yoğun ilgi ve destekle oldukça motive olduklarını aktaran Karacaer; gün içerisinde sırasıyla özel idaresini,  Ulu Cami ve çevresini ziyaret etti.

Ziyaretlerde,31 Mart seçimlerinde kendisine destek isteyen Karacaer, memurun, işçinin, esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı.

İyi parti Aksaray Belediye Başkan adayı Karacaer’in ziyaretlerine Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, İlçe Başkanı Osman Yılmaz,İYİ Parti Aksaray Kadın Politikaları Başkanı Naciye Akkuş Türk ile il genel ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası