banner
Siyaset

Karacaer, devlet hastanesi çalışanlarıyla bir araya geldi

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti. Karacaer ziyaret esnasında, taşeron firma bünyesinde görev yapan radyoloji, yemekhane ve bilgi işlem çalışanlarının..

Karacaer, devlet hastanesi çalışanlarıyla bir araya geldi
banner

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti. Karacaer ziyaret esnasında, taşeron firma bünyesinde görev yapan radyoloji, yemekhane ve bilgi işlem çalışanlarının kadro isteklerini söyledi.

Seçim programı kapsamında, hastane personeliyle bir araya gelen İYİ Parti Adayı Karacaer sorun ve talepleri dinledi. Muayene için sırada bekleyen hasta ve yakınları ile de sohbet eden Karacaer, geçmiş olsun dileklerini iletti.

‘AKSARAY’DA SAĞLIK YATIRIMLARI YETERLİ DEĞİL’

Aksaray’da yeterince sağlık yatırımlarının olmadığını, mevcut hastanelerin yetersiz olduğunu belirten Karacaer, “Hem vatandaşlarımız, hem de hastane çalışanlarımız sağlık sisteminin gelmiş olduğu durumdan ötürü oldukça dertliydi. Vatandaşlarımız özellikle hastaneden randevu alamamaktan çok şikâyetçi oldular. Mevcut hastane ve poliklinik sayıları Aksaray’da yetersiz olmaktadır. Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaret esnasında, hastane personelleri ve vatandaşlarla yaptığımız görüşmelerde gerekli notlarımızı alıp çözümlerimizden bahsettik. Taşeron firma bünyesinde görev yapan radyoloji, yemekhane ve bilgi işlem çalışanları kadro isteklerini söylediler ve bu yönde bizlerden destek talebinde bulundular. Aynı kurumda çalışıp kamu haklarından mahrum olan yıllarca söz verilip kadro verilmeyen radyoloji, yemekhane ve bilgi işlem çalışanlarının kadro almaları için gerekli girişimlerde bulunacağımızı bildirdik. Misafirperverliğinden ötürü Baş Hekimimiz Doç. Dr. Mustafa Onur Karaca’ya teşekkür ederiz” dedi. (Haber Bülteni) 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası