banner
Siyaset

Karacaer, pahalılıktan dert yandı

İYİ Parti Aksaray Belediye  Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, seçim çalışmalarına pazar pazarını ziyaret ederek devam etti. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan seçimlere yönelik yaptığı Pazar ziyaretinde pazarda alışveriş yapan..

Karacaer, pahalılıktan dert yandı
banner

İYİ Parti Aksaray Belediye  Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, seçim çalışmalarına pazar pazarını ziyaret ederek devam etti.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan seçimlere yönelik yaptığı Pazar ziyaretinde pazarda alışveriş yapan vatandaşların ve pazarcı esnafının sorunlarını dinlediklerini ifade eden Karacaer, esnafın artan maliyetlerden dolayı işlerinin iyi olmadığını vatandaşların da alım güçlerinin olmamasından dert yandığını kaydetti.

Pazar esnafının her zaman yanında olacağını, sorunlarının çözüleceğini belirten Karacaer “Vatandaşlarımızın daha uygun alanlarda sebze ve meyve alışverişi yapabilmeleri için yeni modern pazar alanları yapacağız.  Her zaman pazarcı esnaflarımızın yanında olacağız. Ekibimle birlikte Aksaray’ın hak ettiği hizmeti gerçekleştireceğiz “ dedi

Pazarcı esnafı ve vatandaşların göstermiş  olduğu  ilgiden  memnun olduğunu da belirten Karacaer, Aksara’ da  değişim zamanının geldiğini vurguladı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası