Siyaset

Karacaer, şehit ailesiyle iftarda buluştu

18 Mart Şehitler Haftası dolayısıyla, İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, şehit amcasının oğlu Muammer Karacaer’in evinde düzenlenen iftara katıldı. Jandarma Komando Er Muammer Karacaer’in 15 Eylül 1993..

Karacaer, şehit ailesiyle iftarda buluştu
banner

18 Mart Şehitler Haftası dolayısıyla, İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, şehit amcasının oğlu Muammer Karacaer’in evinde düzenlenen iftara katıldı.

Jandarma Komando Er Muammer Karacaer’in 15 Eylül 1993 tarihinde Van’ın Çatak ilçesindeki terör saldırısında şehit düşmüştü.

Karacaer, iftar sonrasında yaptığı açıklamada, Çanakkale Savaşı’nın tarihi önemine vurgu yaparak şehitlerin fedakarlıklarını ve vatan için gösterdikleri cesareti bir kez daha hatırlattı. Kendisinin de bir şehit yakını olduğunu belirten Karacaer, şehitlerin aziz hatıralarını yaşatmanın ve ailelerine destek olmanın vatani bir görev olduğunu vurguladı. Ayrıca, devletin ve toplumun şehit ailelerine yönelik desteklerini artırması gerektiğini vurgulayan Karacaer, milletin birlik ve beraberliğinin, vatan sevgisi ve kahramanlık ruhunun önemine de değindi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası