banner
Siyaset

Karacaer’den ‘Moto Hanlar’ projesi

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, gençlerle Anadolu Genç Motosikletliler Derneği’nde bir araya geldi. Gençlerin tutkuyla bağlı olduğu motosiklet dünyasına adım atan Karacaer, gençlerin beklentilerini dinleyerek açıklamalarda bulundu…

Karacaer’den ‘Moto Hanlar’ projesi
banner

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, gençlerle Anadolu Genç Motosikletliler Derneği’nde bir araya geldi. Gençlerin tutkuyla bağlı olduğu motosiklet dünyasına adım atan Karacaer, gençlerin beklentilerini dinleyerek açıklamalarda bulundu.

Karacaer, gençlerin isteklerine kulak vereceklerini ve trafik dışında bir pist yapacakları vaadinde bulundu. Karacaer, gençlerle birlikte kısa bir süre motosiklet sürdü ve onların heyecanını paylaştı.

Gençlerin sosyal ihtiyaçlarını göz önünde bulunduracaklarını söyleyen Karacaer, “Moto Hanlar” adıyla bir proje üzerinde çalıştıklarını belirtti. Bu proje ile genç motosiklet tutkunlarının bir araya gelip vakit geçirebilecekleri sosyal bir mekân olacağını aktardı.

Karacaer, gençlerin spora ve hobilerine destek olmak adına trafik dışında bir pist yapacaklarını da vurguladı. İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, Anadolu Genç Motosikletliler Derneği Başkanı Doğancan Çevik ve dernek üyelerine teşekkürlerini iletti. (Haber Bülteni) 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası