banner
Siyaset

Karacaer’den OSB’ye raylı sistem müjdesi

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi ve Yeni Sanayi Sitesi’ni şehre bağlayan yol güzergâhında trafik yoğunluğu olduğuna dikkat çeken İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, trafiği rahatlatacak projesini açıkladı. Karacaer,..

Karacaer’den OSB’ye raylı sistem müjdesi
banner

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi ve Yeni Sanayi Sitesi’ni şehre bağlayan yol güzergâhında trafik yoğunluğu olduğuna dikkat çeken İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, trafiği rahatlatacak projesini açıkladı. Karacaer, “Organize Sanayi Bölgesi ve Yeni Sanayi Sitesini “Hafif Raylı Sistem” ile Aksaray’a bağlayacağız” dedi.

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nin etkin bir ulaşım projesini hak ettiğini vurgulayan Karacaer; “Organize Sanayi Bölgesini ve Yeni Sanayi Sitesi’ni hafif rayli sistemle Aksaray’a bağlayacağız. Şehrimizin trafik sorunlarına odaklanıyoruz. Özellikle akşam saatlerinde yoğun trafik yaşanan Acem Caddesi ve Selçuk Bulvarı’nı birbirine bağlayan kavşağa Şehit Üsteğmen Gökhan Delen alt geçidini inşa edeceğiz. Alparslan Türkeş Bulvarı’nı ve Acem Caddesini birbirine bağlayan kavşakta oluşan trafik yoğunluğunu gidermek için Alparslan Türkeş alt geçidini inşa edeceğiz. Organize Sanayi Bölgesi ulaşim projelerimizle, gelişen ve büyüyen şehrimizin en önemli sorunlarından biri haline gelen trafik ve ulaşım güvenliği sorunu tarihe karışacaktır. Organize Sanayi Bölgesi ve Yeni Sanayi Sitesini şehrimize bağlayan 11 kilometrelik yolda 3 ayrı alt geçit ve Hafif Raylı Sistem projemiz ile trafik sorununu tarih olacaktır” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası