banner
Siyaset

Karacaer’e İYİ Parti İstanbul Milletvekilinden destek

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, Aksaray’a gelerek İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer’in seçim kampanyasına destek verdi. 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partiler..

Karacaer’e İYİ Parti İstanbul Milletvekilinden destek
banner

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, Aksaray’a gelerek İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer’in seçim kampanyasına destek verdi.

31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partiler çalışmalarına hız verdi. Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, İYİ Parti kadroları ve belirlemiş olduğu ‘Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız’ parolası doğrultusunda Aksaray’da her sokağa, her eve, her vatandaşa ulaşmak adına gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Seçim çalışma programına İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir’de katılarak Karacaer’e destek verdi. Ziyaretlere İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer ve partililerin katılım sağladı.

Kuzeyboru firması ve Ağaçlı Silo’yu ziyaret eden İYİ Parti heyeti, ardından Eski Sanayi Caddesinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerin ardından Fatih Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşların kapıları çalınarak sorunları ve talepleri dinlendi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Özdemir, Aksaray ve Türkiye’de değişimin şart olduğunu, vatandaşın göstermiş olduğu yoğun destek ve sevgi doğrultusunda 31 Mart günü kazananın Karacaer ve Aksaray olacağını belirtti.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası