banner
Siyaset

Kaşlı ‘Aksaray halkının MHP’ye güveni tam’

MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayları Ramazan Kaşlı, Mustafa Zavlak, Çiğdem Er ve Fatih Doğan Ortaköy’e ziyarette bulundu. Ortaköy’de Milliyetçi Hareket Partisi’ne ilginin çok yoğun olduğunu söyleyen Kaşlı, “Tüm Aksaray..

Kaşlı ‘Aksaray halkının MHP’ye güveni tam’
banner

MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayları Ramazan Kaşlı, Mustafa Zavlak, Çiğdem Er ve Fatih Doğan Ortaköy’e ziyarette bulundu.

Ortaköy’de Milliyetçi Hareket Partisi’ne ilginin çok yoğun olduğunu söyleyen Kaşlı, “Tüm Aksaray milleti bizim yanımızda. Bunu görüyoruz. Bu milletin kurtuluşu Cumhur İttifakı’ndan geçiyor ve milletimiz bunun farkında. Mecliste, Aksaray’ın sözcüsü olacak kişileri, ülkemizi şahlandıracak kişileri milletimiz seçecektir. Milletimizin doğru kararı vereceğinden şüphem yoktur” dedi.

Ziyaretlerinde büyük bir sevgiyle karşılandıklarını belirten Kaşlı, “Vatandaşlarımızın gözünün içi parlıyor. Bize olan güvenleri o kadar fazla ki bu bizi gururlandırıyor. Bizde 4 aday olarak bu güven için çalışıyoruz, tüm gayemiz bu güvene layık olabilmektir” diye konuştu.

MHP’nin Aksaray’ın kurtuluşu için mücadele ettiğini belirten Kaşlı, “4 vekilimizde Aksaray’ımızın bağrına bastığı kişilerdir. 14 Mayıs’ta milletimiz MHP’ye rekor oy vererek vekillerimizin hepsini Ankara’ya gönderecektir. Hepimiz sizleri en iyi şekilde temsil edeceğiz. Buradan tekrar söz veriyorum, halkımızdan kimse haksızlığa uğramayacak, MHP herkesin hakkını savunacak” sözlerini kullandı.

İlgi ve güvenin yapılan işler sonucu ortaya çıktığının altını çizen Ramazan Kaşlı, “Milletimiz, Cumhur İttifakı’na güveniyor. Bize güvenmiyor olsalardı ziyaretlerimizde böyle bir kalabalık olur muydu? Çalışıyoruz, çalıştığımız için kazanıyoruz, milletimiz de buna şahit oluyor” dedi.

Ortaköy halkının yol ile ilgili sorularını da yanıtlayan Kaşlı, şöyle konuştu: “Ortaköy’ün yol sorununu birçok kez meclis kürsüsünde dile getirdim. Her fırsatta Ankara’da ilgili bakanlık ve genel müdürlüklerle görüşmeler yaptım. Cumhur İttifakı’nın iradesiyle sürekli olarak gündemde tuttuğumuz ve müteahhitlerden kaynaklı sorunlar nedeniyle yapımına ara verilen yolda çalışmalar başladı. İnşallah Milliyetçi Hareket Partisi ailesi olarak 4 vekilimizle yolun tüm aşamalarını tamamlanana kadar takip edeceğiz.”

‘AKSARAY’IMIZIN GELİŞMESİ İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ’

Aksaray’ı kalkındırma çalışmalarının seçim sonrasında durmayacağını yineleyen Kaşlı, “Biz seçim öncesinde de mecliste sorunları dile getiriyorduk. Bu aynı şekilde devam edecek. 14 Mayıs sonrasında vaatlerimizi, sözlerimizi durdurmayacağız. Nasıl ki bugüne kadar verdiğimiz sözleri tutmaya çalıştık bundan sonra da elimizden geldiği kadar tutmaya çalışacağız. Türkiye’mizin ikinci yüzyılında şahlanması ve Aksaray’ımızın gelişmesi için her şeyi yapacağız” ifadelerini kullandı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası