banner
Siyaset

Kaşlı, ‘Bayrağımız, milletimiz ve devletimiz ebediyen var olacaktır’

MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, Aksaray Valiliği’nce düzenlenen Bayrak Yürüyüşü etkinliğinde 2023 gencin Ihlara Vadisi’nde dünyanın en büyük Türk Bayrağı’nı açması hakkında açıklamalarda bulundu. Kaşlı, gençlerin kendi..

Kaşlı, ‘Bayrağımız, milletimiz ve devletimiz ebediyen var olacaktır’
banner

MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, Aksaray Valiliği’nce düzenlenen Bayrak Yürüyüşü etkinliğinde 2023 gencin Ihlara Vadisi’nde dünyanın en büyük Türk Bayrağı’nı açması hakkında açıklamalarda bulundu.

Kaşlı, gençlerin kendi değerlerine, bayrağına ve vatanına sahip çıktığının altını çizerek, “Türk genci doğrudur, çalışkandır. İlkesine ve milletine bağlıdır. Böyle önemli bir farkındalığa imza atmaları çok eşsiz bir durum” dedi.

‘TÜRK BAYRAĞI’NI GURURLA TAŞIDILAR’

Kaşlı, “Bayrağımız, milletimiz ve devletimiz ebediyen var olacaktır. 2023 yılında, 2023 Türk evladı, öğrencimiz Ihlara Vadisi’nde yürüyüşe katılarak benliğini unutmaması Türk Milleti’nin gururudur. 3 bin metrekarelik bayrağımızla rekor kıran her bir gencimize teşekkür ediyorum. 600 kilogramlık Türk Bayrağı’nı gururla taşıdılar” sözlerini kullandı.

Dünyanın en büyük Türk Bayrağı’nın Ihlara Vadisi’nde dalgalanmasının Aksaray için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirten Kaşlı, “Cumhuriyetimizin 100. Yılında, Türkiye’mizin yeni yüzyılında gençlerimiz Şanlı Türk Bayrağı’mızı Aksaray’da dalgalandırdı. Aksaray milleti bununla gurur duyuyor, gençlerimizi göğsümüz kabarmış şekilde, büyük bir mutlulukla izliyoruz. Yeni yüzyılda yeni üretimler, yeni yatırımlar ile biz de gençlerimizi gururlandıracağız” sözleriyle Türkiye’nin 2. yüzyılının önemine vurgu yaptı.

‘14 MAYIS’TA GELECEĞİMİZİ SEÇECEK GENÇLİK BU GENÇLİKTİR’

Kaşlı, “Türk genci doğru yolu bulabilecek kadar zekidir. Milletimiz bu gençliği öyle bir yetiştirdi ki doğruyu ve yanlışı ayırt edebiliyorlar. 14 Mayıs’ta geleceğimizi seçecek gençlik bu gençliktir. Tek çaremiz var, Türkiye’nin 2. yüzyılında şahlanması ve kalkınması için bir oy Recep Tayyip Erdoğan’a, bir oy MHP’ye. Bizler gençlerimize güveniyoruz. Bayrağa sahip çıkan gençler ittifakımıza da sahip çıkacaktır” dedi.

Aksaray Valiliği’nin güzel bir etkinliğe imza attığının altını çizen Kaşlı, “Valiliğimiz böyle etkinlikler yaparak ait olma duygusunu üst seviyeye çıkartmakta ve kültürel mirasın değerini göstermektedir. Böyle önemli etkinlikler sürekli tekrarlanmalıdır. Tarihi yerlerin keşfi açısından da büyük bir adım olan bu etkinlikler her türlü anlamda milletimize iyi gelmektedir” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası