banner
Siyaset

Kaşlı, ‘MHP tüm algıları boşa çıkardı’

MHP Aksaray il teşkilatı 14 Mayıs seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirme toplantısı yaptı. Aksaray’da faaliyet gösteren basın mensuplarının katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda sonuçları değerlendiren MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, “MHP olarak..

Kaşlı, ‘MHP tüm algıları boşa çıkardı’
banner

MHP Aksaray il teşkilatı 14 Mayıs seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirme toplantısı yaptı. Aksaray’da faaliyet gösteren basın mensuplarının katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda sonuçları değerlendiren MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, “MHP olarak 2018 Milletvekili Genel seçimlerinde Aksaray’ımızı TBMM’de yüzde 20,66 oy oranı ile temsil etmişken; 2023 Milletvekili Genel Seçimlerinde bu oranı yüzde 21.01’e taşıyarak Aksaray’ımız adına önemli bir zafer kazanmış olduk. Bu kazanımı zafer olarak nitelememin sebebi hem ulusal basında hem de yerel basında MHP’ye yönelik ciddi bir yıldırma yıpratma politikası izlenmiş olması, her fırsatta kamuoyu araştırmalarında MHP’nin oylarının olduğunun çok altında gösterilmesi, MHP’nin itibar suikastına maruz kalmasıdır. Ayrıca Cumhur İttifakı paydaşı partiler seçimlerine münferit olarak giderken, Aksaray’da karşımızda 7 düvel 7 parti birleşerek çıkmıştır. İşte kazandığımız zafer; Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi, Sayın Cumhurbaşkanımızı ve dolayısıyla bizleri hedef alan tüm küresel odakların oyuncağı olmuş terör işbirlikçilerine karşı kazanılmıştır” dedi.

‘MHP, AKSARAY TARİHİNDE İLK KEZ 2 DÖNEM VEKİL ÇIKARDI’

Bu seçimden MHP oylarını artırarak alnının akıyla çıktığını söyleyen Kaşlı, “Ülkesinin geleceğine oy veren her bir vatandaşımız siyaset tarihine adını altın harflerle yazmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi aldığı yüksek oy oranı ile siyasi arenada 3. Parti konumunu yakalamış ve buna paralel olarak Aksaray da 54 yıllık tarihimizde ilk kez üst üste 2 defa milletvekili çıkarmıştır.  Bu zaferin kazanılmasında gece gündüz mücadele eden değerli milletvekili adaylarımıza, teşkilat başkanlarımıza, partililerimize ve tüm hemşehrilerime bir kez daha sizler aracılığı ile canı gönülden teşekkür ediyorum. Aksaray’ımızı TBMM’de temsil ederken 27. dönemde çalışma arkadaşlarımızla önceliğimiz her zaman hemşehrilerimizin kendisi olmuş hiçbir zaman partisi olmamıştır.  Bizim kapımız önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde partilimiz olan veya olmayan tüm hemşehrilerimize açıktır.  Bizim ülkümüz vatan ve millettir. İlkemiz ise milletimize hizmettir. Samimiyetle ve tüm gücümüz ile milletimizin yanında; Aksaraylı hemşehrilerimizin 7 gün 24 saat hizmetlerindeyiz” diye konuştu.

‘AKSARAY, TERÖR UZANTILARINA GEÇİT VERMEDİ VERMEYECEK’

Aksaray’ın 2. tur seçimlerinde de Recep Tayyip Erdoğan’a gerekli desteği vereceğini ifade eden Kaşlı, “Aksaray’ımız 2023 Genel Seçimlerinden alnının akıyla çıkmış Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı’na büyük bir teveccüh göstermiştir.  Cumhurbaşkanımız açıklanan kesin sonuçlara göre Türkiye genelinde yüzde 49,52, Aksaray da ise yüzde 71,53 oranında oy almıştır. Bu demektir ki Aksaray terör odaklarının kurduğu baskıyı bertaraf ederek iradesini; istikrardan, huzurdan, kardeşlikten, barıştan ve güvenden yana kullanmıştır. Şimdi önümüzde Cumhurbaşkanlığının 2.tur seçimleri vardır. Tüm kalbimle inanıyorum ki; Aksaray bu dik ve dirayetli duruşunu daha da perçinleyerek iradesini sandığa yansıtacaktır. Aksaray inşallah vatanına ve milletine bir kez daha güçlü bir şekilde sahip çıkacak, ‘Lider Ülke Türkiye’nin geri döndürülemez yürüyüşüne güç katacaktır. Türk ve Türkiye Yüzyılının meşalesi Aksaray’dan yakılacaktır” dedi. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası