Siyaset

Kaşlı: ‘Tazelenmiş ve güçlenmiş kadrolarımızla sahadayız’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, geçtiğimiz Pazar gün yapılan Aksaray İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi ile Aksaray genelinde kongre sürecini tamamladıklarını söyledi. ‘2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu’..

Kaşlı: ‘Tazelenmiş ve güçlenmiş kadrolarımızla sahadayız’
banner

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, geçtiğimiz Pazar gün yapılan Aksaray İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi ile Aksaray genelinde kongre sürecini tamamladıklarını söyledi.

‘2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu’ temasıyla 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere MHP Aksaray teşkilatı olarak hazır olduklarını ifade eden Kaşlı, bu kapsamda öncelikli olarak il, merkez ilçe ve ilçe teşkilatlarında kongre sürecini tamamladıklarını söyledi.

Kongrelerin ardından yeni görev alan ve görevlerini sürdüren başkan ve teşkilat mensuplarını tebrik eden Kaşlı, kongreye katılım sağlayarak sürecin demokratik bir şekilde tamamlanmasına katkı sunan tüm partililere de teşekkür etti.

Kaşlı, “Yerel seçimlerden önce kongrelerimizi gerçekleştirdik. Tazelenmiş ve güçlenmiş kadrolarımızla sahada olacağız. Milliyetçi Hareket Partisi çok büyük bir ailedir. Bizler de bu ailenin birer parçasıyız. ‘Önce Ülkem ve Milletim’ düsturuyla ülkemize, şehrimize ve insanımıza hizmet etmek bizler için her zaman gurur kaynağıdır. Tüm dava arkadaşlarımızla beraber ülkemize, şehrimize, insanımıza ve partimize hizmet etmek için mücadelemizi sürdüreceğiz. Dün olduğu gibi bugünden sonrada Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde yolumuza devam edeceğiz ” dedi.

MHP’nin tüm Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da her dönemde gönül alarak, gönül yaparak ve gönülleri kazanarak seçim çalışmaları yürüttüğüne vurgu yapan Kaşlı, 2024 seçimlerinde de aynı düsturla hareket edeceklerini vurguladı.

Kaşlı, sözlerini şu ifadelerle noktaladı: “Biz gücünü milletinden, cesaretini tarihinden, ilhamını da ecdadından almış bir teşkilatız. Çizgimizde bir kırıklık, inançlarımızda herhangi bir gevşeme, irademizde bir sapma asla olmamıştır. MHP her zaman toplumsal huzur, ekonomik refah, siyasal istikrar için çalışmıştır. Kongrelerimizin ardından oluşturduğumuz yeni yönetimlerimizle, töresine ve aldığı terbiyeye bağlı dinamik teşkilat yapımızla, Türkiye’mize ve Aksaray’ımıza sonuna kadar sahip çıkacağız.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası