Siyaset

Kaşlı; ‘Teşkilatımızla 2024 yerel seçimlerine hazırız’

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Pazar günü yapacakları 14.Olağan İl Kongresi öncesinde basın mensupları ile parti binasında bir araya gelerek kongreye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Tüm Aksaray halkının kutlu kongrelerine davetli..

Kaşlı; ‘Teşkilatımızla 2024 yerel seçimlerine hazırız’
banner

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Pazar günü yapacakları 14.Olağan İl Kongresi öncesinde basın mensupları ile parti binasında bir araya gelerek kongreye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Tüm Aksaray halkının kutlu kongrelerine davetli olduğunu ifade eden Kaşlı, Pazar günü yapılacak kongrede İl Başkanı Mustafa Çölkesen’in görevi MHP Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan ve görevinden istifa ederek il başkanlığına aday olan Burhanettin Karataş’a bırakacağını aktardı.

Kaşlı: “Genel merkezinin talimatları ile merkez ilçemizle birlikte 8 ilçe kongremizi yaptık. 5 ilçemizde mevcut ilçe başkanlarımızla devam ederken, 3 ilçe başkanımız ise bayrağı bir başka arkadaşımıza devretti. Şimdi il kongremizi yapıyoruz. 6 yıla yakın bir süredir Mustafa Çölkesen başkanımız ile birlikte çalıştık. MHP teşkilatlarıyla uyum içerisinde her seçim döneminde MHP’nin kurumsal yapısını, Türk milletini önceleyen dava düsturunu, halkımıza yansıttık. Şimdi Mustafa başkanımla birlikte görevi, davamızın kıymetli isimlerinden Burhanettin Karataş’a devrediyoruz. Yeni yönetimimizle birlikte bilge liderimiz Devlet Bahçeli’ninemrinde ve izinde 31 Mart 2024’te yapılacak mahalli idareler seçimlerine en iyi şekilde hazırlanacağız” dedi.

14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 tarihlerinde hem Türkiye’nin hem de Türk milletinin kazandığını ve 31 Mart 2024’te de kazanın yüce Türk milleti olacağını vurgulayan Kaşlı, “Aksaray’da oylarımızı her seçimde artırarak halkımızın güven duyduğu kurumsal bir parti haline geldik. İlk defa üst üste parlamentoya vekil gönderdik. Bu noktada partimize gösterilen teveccühten dolayı tüm Aksaray halkına yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah Aksaray Belediye Başkanlığı seçimlerinde de halkımız Türkiye’nin geleceği adına güven duyduğu ve oylarıyla anketçileri bile şaşırttığı MHP’ye yine en güçlü desteği verecektir” diye konuştu.

‘PARTİMİZE VE DAVAMIZA LEKE SÜRDÜRMEDİK’

MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen’de partililere ve yönetimine teşekkür ederek; “Yeni dönemde aday olmayacağım.5.5 yıl İl Başkanlığı görevini yürüttüm. Partime ve davama leke sürdürmeden görevi tamamladım. 3 seçim geçirdik.2 defa Aksaray tarihinde oylarımızı arttırarak milletvekili çıkardık.2019 yerel seçimlerinde yüzde 34 oy alarak Aksaray tarihindeki en yüksek oy oranına ulaştık.10 adet il genel meclis üyesini her ilçeden olmak üzere çıkardık.6 belediye kazandık. Aksaray Belediyesini kıl payı kaybettik. Biz elimizden geleni yaptık. İnşallah yeni İl Başkanımız Burhanettin Karataş ve ekibiyle birlikte Aksaray belediyesini kazanmak bizlere nasip olur” dedi.

‘TÜM AKSARAY HALKINI KONGREMİZE BEKLİYORUM’

MHP İl Başkanı Adayı Burhanettin Karataş ise Aksaray ve Türkiye için MHP teşkilatlarıyla el ele çalışacaklarını ifade ederek; “4.5 yıldır yapmış olduğum belediye meclis üyeliğinden istifa ederek Pazar günü yapılacak 14.Olağan Kongremizde MHP İl Başkanlığına adayım.5.5 yıldır il başkanlığı görevini yürüten Mustafa Çölkesen başkanıma teşekkür ediyorum ve kongremize tüm Aksaray halkını davet ediyorum” diye konuştu.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası