banner
Siyaset

Keleş’ten ittifak açıklaması

CHP İl Başkanı Hacı Ali Keleş, ittifak konusunda yapılan bir takım açıklamaların doğru olmadığını söyledi. İttifak durumunun genel merkez nezdinde görüşüldüğünü ve net bir gelişme olduğu anda kamuoyu ile paylaşacaklarını..

Keleş’ten ittifak açıklaması
banner

CHP İl Başkanı Hacı Ali Keleş, ittifak konusunda yapılan bir takım açıklamaların doğru olmadığını söyledi. İttifak durumunun genel merkez nezdinde görüşüldüğünü ve net bir gelişme olduğu anda kamuoyu ile paylaşacaklarını aktaran Keleş; “Son dönemde Aksaray’da, millet ittifakının seçimlere nasıl gireceği ve sıralamayla ilgili kamuoyunda bilgi kirliliğine yol açan söylemlerle ilgili bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Genel merkezimiz ile yapılan görüşmelerde ittifak durumunun hala görüşüldüğü, Aksaray açısından henüz netlik kazanılan bir husus olmadığı anlaşıldığından, konu hakkında yapılan açıklamalarda doğru bulunmamıştır. Bu konuda hassasiyet gösterilmesi önem arz etmekte olup, durum netleştiğinde ayrıca kamuoyu ile paylaşılacaktır” diye konuştu.(Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası