banner
Siyaset

‘Kongrelerimizi MHP’ye yakışan disiplinle ve olgunlukla yaptık’

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen, teşkilat olarak ‘Aksaray İlçe Kongreleri’ni tamamladıklarını söyledi. Kongrelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çölkesen; “İlçe Kongrelerimiz MHP’ye yakışan bir disiplinle ve olgunlukla yapılmıştır. Merkez İlçemiz ile..

‘Kongrelerimizi MHP’ye yakışan disiplinle ve olgunlukla yaptık’
banner

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen, teşkilat olarak ‘Aksaray İlçe Kongreleri’ni tamamladıklarını söyledi.

Kongrelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çölkesen; “İlçe Kongrelerimiz MHP’ye yakışan bir disiplinle ve olgunlukla yapılmıştır. Merkez İlçemiz ile toplam 8 ilçemizden Ortaköy, Eskil ve Sultanhanı olmak üzere 3 ilçe başkanımız görevi başka arkadaşlarımıza devretmişlerdir. Diğer 5 ilçemizde ise önceki ilçe başkanlarımız görevlerine devam etmişlerdir. Merkez İlçede İrfan Çıtak, Ortaköy İlçemizde Fatih Doğan, Eskil İlçemizde Mustafa Uz, Sultanhanı İlçemizde Mithat Yumuşak, Ağaçören İlçemizde Alparslan Göktaş, Sarıyahşi İlçemizde Muhammet Eraslan, Gülağaç İlçemizde Adnan Başbuğ ve Güzelyurt İlçemizde Kübra Er ilçe başkanı olarak görev yapacaklardır.  Bu kutlu göreve seçilen tüm ilçe başkanlarımızı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. İlçe başkanları değişen 3 ilçemizde bu zamana kadar görev yapan Eskil İlçe Başkanımız Mustafa Güdendede, Ortaköy İlçe Başkanımız Bayram Ali Demir ve Sultanhanı İlçe Başkanımız Adem Yollu’ya hizmetleri için teşekkür ediyorum. Kongrelerimizin ülkemize, ilimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası