Gündem

Küçük Eymen’in hayali gerçek oldu

kütahya dumlupınar İlkokulu 4″üncü sınıf öğrencisi eymen aygece, yazdığı mektup sayesinde belediye başkanı enver dinçer”in aksaray”da konuğu olarak, hayallerini gerçekleştirme imkânı buldu. sınıf öğretmeni esra kayca”nın verdiği farklı illere mektuplar..

Küçük Eymen’in  hayali gerçek oldu
banner

kütahya dumlupınar İlkokulu 4″üncü sınıf öğrencisi eymen aygece, yazdığı mektup sayesinde belediye başkanı enver dinçer”in aksaray”da konuğu olarak, hayallerini gerçekleştirme imkânı buldu.
sınıf öğretmeni esra kayca”nın verdiği farklı illere mektuplar yazma projesinde aksaray belediye başkanlığına yazdığı mektup sonrası aksaray belediye başkanı enver dinçer, eymen ile ailesini aksaray”a davet etti. okulların tatil olması ile aygece ailesi aksaray”a gelip belediye başkanı enver dinçer”i ziyaret ettiler.
‘arkadaŞlarima ve ÖĞretmenİme aksaray”i anlatacaĞim”
eymen aygece , “Öğretmenimiz bize bir proje ödevi verdi. türkiye”nin farklı illerini yazmamızı istedi. bana kahramanmaraş ile aksaray çıktı. mektup sonrası aksaray belediye başkanı enver dinçer, bizi şehirlerine davet etti. bizde aksaray”a geldik. benim hayal ettiğimden daha güzel bir gezi oldu. burada not alıp, fotoğraflar çektim. kütahya”ya gidince arkadaşlarıma ve öğretmenime aksaray”ı anlatacağım” şeklinde konuştu.
‘oĞlum İçİn unutulmuz bİr gezİ oldu”
aksaray”da tarihi mekânları gezdiklerini dile getiren aslı aygece, “aksaray”da bizi kendi evimizdeki gibi ağırladılar. oğlum için unutulmaz bir gezi oldu. diğer öğrencilere sadece mektup yazdıkları illerden dergi ve gazeteler geldi.  oğlumun hayallerini gerçekleştirdiği için, aksaray belediye başkanı enver dinçer”e teşekkür ediyoruz” dedi.
‘mektup bİzİ mutlu ettİ”
aksaray belediye başkanı dinçer, “kütahya”dan gelen eymen kardeşimiz ile ailesini misafir ediyoruz. eymen bize bir mektup yazmış. bizde mektubu görünce sevindik ve kendilerini şehrimize davet ettik. aksaray”ın tüm tarihi yerlerini gezdirmeye çalıştık. bizim davetimizi kırmayıp şehrimize geldikleri için ailesine de teşekkür ediyorum” dedi. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası