banner
Siyaset

‘Kutlu yürüyüşümüz ilelebet devam edecektir’

İLÇE KONGRELERİNE KATILAN KAŞLI’DAN YEREL SEÇİMLERE YÖNELİK AÇIKLAMA MHP Aksaray İlçe Başkanlığı kongreleri tamamlandı. İlçe kongrelerine katılan MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, birlikte yerel seçim çalışmalarına ilçe kongreleriyle başladıklarını söyledi…

‘Kutlu yürüyüşümüz ilelebet devam edecektir’
banner

İLÇE KONGRELERİNE KATILAN KAŞLI’DAN YEREL SEÇİMLERE YÖNELİK AÇIKLAMA

MHP Aksaray İlçe Başkanlığı kongreleri tamamlandı. İlçe kongrelerine katılan MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, birlikte yerel seçim çalışmalarına ilçe kongreleriyle başladıklarını söyledi.

Sağlam adımlarla Türkiye yüzyılı ve Türk dünyası çağı hedeflerine yürüdüklerini söyleyen Kaşlı; “MHP kongrelerimizi, genel seçimlerde attığımız bilinçli adımları perçinlemek üzere Türk ve Türkiye yüzyılına yaraşır bir coşku ve heyecanla, MHP’nin şerefli mazisinden aldığı yüksek şuur ve iradeyle, titizlikle ve hassasiyetle gerçekleştirmiş bulunmaktayız. MHP’nin yaklaşık 54 yıldır verdiği kararlı siyasi mücadele ile 21. Yüzyıl Türkiye ve Türk dünyasının yüzyılı olacak ve kutlu yürüyüş ilelebet devam edecektir” dedi.

‘MİLLETİMİZE GÜVENİMİZ VE İNANCIMIZ TAMDIR’

  1. Dönem TBMM ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türk Milletinin, Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümünde önemli ve etkili bir kazanıma imza attığını kaydeden Kaşlı, Türk Milletinin kutlu iradesiyle önündeki 5 yılın ve Türkiye Yüzyılı’nın yol haritasını belirlediğini, şimdi yerel seçimlerle bunun daha da perçinleneceğini vurguladı.

Kaşlı; “Yerel yönetimlerin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birleşik ve bütünleşik yapısı, merkezi yönetimle tek ses ve tek nefes oluşu Türkiye’mizin medeniyetler ve milletler mücadelesinde büyük bir kozu olacaktır. Milletimize olan güvenimiz ve inancımız tamdır” dedi.

‘YERELDE İKTİDAR, ÜLKEDE İSTİKRAR’

Yerel seçim çalışmalarına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘2024’e doğru diyar diyar Anadolu’ temasıyla başladıklarını dile getiren Kaşlı, “Bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin her platformda dile getirdiği gibi hedefimiz, istikrar ve hizmet için uyumlu yönetimle umutlu geleceğe ulaşmaktır. Merkezden yerele istikrarı bozmadan umuda doğru yol almaktır. Aklın yolu bir, genelden yerele birlik, ülkede, yönetimde dirlik oluşturmaktır. Ayırmadan ayrışmadan yerelde iktidar, ülkede istikrar sağlamaktır. Yönetimde istikrar daha güçlü istikbaldir. Bizde bu ilkeler doğrultusunda 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde tüm teşkilatımızla gece gündüz çalışacağız” diye konuştu.

‘TÜM İLÇE BAŞKANLARIMIZA KUTLU GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM’

Güven tazeleyerek görevine devam eden ve yeni seçilen ilçe başkanlarını tebrik eden Kaşlı, “Merkez ilçemizde dahil olmak üzere yaptığımız 8 kongrede görevine devam eden Merkez İlçe Başkanımız İrfan Çıtak, Ağaçören İlçe Başkanımız Alpaslan Göktaş, Sarıyahşi İlçe Başkanımız Muhammet Eraslan, Gülağaç İlçe Başkanımız Adnan Başbuğ ve Güzelyurt İlçe Başkanımız Kübra Er’e çok teşekkür ediyorum. Ortaköy İlçe Başkanlığını devralan Fatih Doğan’a, Eskil İlçe Başkanlığını devralan Mustafa Uz’a ve Sultanhanı İlçe Başkanlığını devralan Mithat Yumuşak’a bu kutlu görevlerinde başarılar diliyorum. Bu kutlu yürüyüşümüzde devir teslim yapan Ortaköy İlçe Başkanı Bayram Ali Demir’e, Eskil İlçe Başkanı Mustafa Güdendede’ye ve Sultanhanı İlçe Başkanı Adem Yollu’ya bugüne kadar gösterdikleri çaba ve gayretleri için çok teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası