banner
Siyaset

‘Mahalle başkanları teşkilatımızın sancaktarlarıdır’

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, AK Parti İl Başkanlığı’nda Mahalle Başkanları ile İstişare Toplantısı’nda bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Başkanı Hamza Aktürk, “14 Mayıs 2023 seçiminin..

‘Mahalle başkanları teşkilatımızın sancaktarlarıdır’
banner

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, AK Parti İl Başkanlığı’nda Mahalle Başkanları ile İstişare Toplantısı’nda bir araya geldi.

Gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Başkanı Hamza Aktürk, “14 Mayıs 2023 seçiminin ülkemiz için oldukça önemli olduğunu biliyorsunuz. Her seçim bir öncekinden daha önemli hale geliyor. Bu önem karşısında canla başla çalışan sizlerin çalışmaları da bizim için oldukça kıymetli. 2023 seçimlerinde, daha önceki seçimlerde çalışarak yükseklere koyduğumuz çıtayı daha da yükseltmenin mücadelesini vereceğiz. Sizler bu teşkilatın sancaktarları olarak AK Parti’nin milletle buluşmasına aracılık edeceksiniz. Bildiğiniz gibi sorumluluğumuz sadece Türkiye’yi kapsamıyor. Bu mücadelemiz bütün komşu ve mağdur coğrafyalar için geçerli. Bilinçli bir şekilde hareket ederek üzerinize düşeni yerine getireceğinize inanıyorum. Cumhur İttifakımız ile birlikte kutlayacağımız yeni bir zafer için siz değerli mahalle başkanlarımıza güveniyorum” ifadelerini kullandı.

Gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Aktürk, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere vermiş olduğu değeri ve önemi biliyoruz. Her zaman olduğu gibi bizler de halkımızla bir arada olmaya devam edeceğiz. 14 Mayıs’taki seçime adım adım yürürken Liderimiz Erdoğan’ın da konuşmalarında mahalle başkanlarının öneminin sık sık altını çizdiğini biliyoruz. Sözün özü, toplum ve aile ilişkisi ne ise, aile nasıl toplumun çekirdeğini oluşturuyorsa AK Parti için sizler de bu teşkilatın çekirdeğini oluşturuyorsunuz. Tüm teşkilatlarımız ile canla başla mücadele etmeye devam edeceğiz. 2023 seçimlerinde zafer Cumhur İttifakının olacak inşallah” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, Mahalle Başkanları söz alarak, teşkilat çalışmaları, yerel talepler, hizmetler ve seçim hazırlık çalışmalarıyla ilgili düşünce ve önerilerini dile getirdi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası