banner
Siyaset

Mahmut Aktürk, adaylığını açıkladı

Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Başkanı Mahmut Aktürk, AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Cumhurbaşkanı’nın ‘yeter artık söz millette’ diye yola çıktığını belirten Aktürk, “Biz de Cumhurbaşkanı’mızın izinde söz..

Mahmut Aktürk, adaylığını açıkladı
banner

Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Başkanı Mahmut Aktürk, AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı’nın ‘yeter artık söz millette’ diye yola çıktığını belirten Aktürk, “Biz de Cumhurbaşkanı’mızın izinde söz sende Aksaray diyoruz. Partimiz son 20 yılda ülkemizi sayılı ekonomiler arasına getirdi. Ekonomiden, sağlık, eğitim, savunma sanayi, bilim, insan hakları ve sosyal devlete varana kadar müthiş işler yaptılar. Son 2 yılda sıkıntılar çektiğimiz doğru. Dünyada ekonomik kriz var. Dünyanın bütün ülkeleri Türkiye’nin karışışında. Büyümesinden ve gelişmesinden rahatsız oluyorlar. Çünkü oyun kuran ve bozan bir Türkiye var” dedi.

‘VATANDAŞLARIMIZA HİZMETKÂR OLMAK İÇİN ADAY OLDUM’

Aktürk , “Aksaray’ın bütün sokaklarında ve köylerinde benim ayak izim var. Halkımıza güvenerek aday adayı oldum. 17 yıldır siyasetin içerisindeyim ve birlik başkanlığı yapıyorum. İl genel meclis üyeliği yaptım. Şehrimizdeki vatandaşların tümünü tanıyorum ve memleketime hizmet etmek istiyorum. Aksaray halkı 20 yıldır partimize çok ciddi destek verdi. Türkiye’de hep ilk 10’da olduk. 2018’de ise yüzde 76 oy ile 3’üncü olduk. Burada isimlerin hiçbir önemi yok. Türkiye’nin geleceği için Cumhurbaşkanı’mızın bir dönem daha bu ülkenin başında durması lazım. Ben Cumhurbaşkanı’mızın adına sizlerden destek istiyorum. Benim işim vatandaşlara hizmet. Şehrimize insanımıza hizmet etmek, başka hiçbir niyetim yok. Sadece vatandaşlarımıza hizmetkar olmak için aday oldum” diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası