banner
Siyaset

Mahmut Öztürk’ten Millet İttifakı’na destek

Millet İttifakı Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, 14 Mayıs’tan sonra milletin demokrasiyi, hoşgörüyü, adaleti ve hukuku el birliği içinde yöneteceğini ve artık Türkiye’de kinin, nefretin ve kavganın olmayacağını söyledi. ‘BİZ,..

Mahmut Öztürk’ten Millet İttifakı’na destek
banner

Millet İttifakı Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, 14 Mayıs’tan sonra milletin demokrasiyi, hoşgörüyü, adaleti ve hukuku el birliği içinde yöneteceğini ve artık Türkiye’de kinin, nefretin ve kavganın olmayacağını söyledi.

‘BİZ, BU ŞEHRİN KADERİNİ DEĞİŞTİREN BİR KADRO OLARAK ANILACAĞIZ’

Aksaray’ın vilayet olma süreci başta olmak üzere, şehre yaptığı önemli hizmetlerle bilinen 18’inci Dönem Niğde, 19’uncu Dönem Aksaray Milletvekili Mahmut Öztürk, Millet İttifakı Milletvekili Adaylarına destek amacıyla bir iftar programı düzenledi.

Milletvekili Adayı Ertürk, Mahmut Öztürk’ün Aksaray’a hizmetleriyle anılan çok kıymetli bir siyasetçi olduğunu söyledi. Gittikleri her yerde Öztürk’e duyulan saygıya şahitlik ettiklerine dikkat çeken Ertürk, “Vatandaşlarımız ağız birliği etmişçesine ‘Allah razı olsun, Mahmut Öztürk hizmet etti; ondan sonra da bir daha milletvekili anlamında Aksaray istenilen düzeye ulaşmadı’ diyor. Ben, siyasetçinin bırakabileceği en önemli eserin bu olduğunu düşünüyorum. Siyasetçi mikrofondaki konuşmasıyla değil sahada bıraktığı eserleriyle anılır” dedi. İttifakın milletvekili adayları olarak,Aksaray’a hizmet odaklı bir kadro şeklinde anılmayı hedeflediklerine vurgu yapan Ali Abbas Ertürk, “İnşallah 14 Mayıs’tan sonra Millet İttifakı Milletvekili Adayları olarak biz de bu şehrin kaderini değiştiren bir kadro olarak anılacağız. Bunun onurunu, bunun gururunu hayatımızın sonuna kadar yaşayacağız” dedi.

‘14 MAYIS’TA TÜRK DEMOKRASİSİNİ BİTKİSEL HAYATTAN KURTARACAĞIZ’

14 Mayıs seçimlerinin sadece parti amblemleri üzerinden değerlendirilmesinin eksik bir yaklaşım olacağına temas eden Ali Abbas Ertürk, farklılıkların hiçbir öneminin kalmadığı kritik bir sürecin yaşandığını belirtti. Mahmut Öztürk’ün, Millet İttifakı’na destek amacıyla, özellikle merkez sağı temsil eden isimlerle yaptığı görüşmeleri çok kıymetli bulduğunu kaydeden Ertürk, şu tespitlerde bulundu: “Bu ülkede merkez sağ tökezledi ve bedelini hepimiz çok ağır ödedik. Merkez sağın tökezlemesiyle bugün Türk demokrasisi bitkisel hayata girdi. Bugün siyasi amblem farklılıklarımızın, mezhep farklılıklarımızın hiçbir önemi yok. Önemli olan tek şey var; 14 Mayıs’tan sonra demokrasimizi bitkisel hayattan kurtarmak, milletin umudu Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşkü’ne yollamak ve bu ülkede demokrasiyi, hoşgörüyü, adaleti ve hukuku hep birlikte yönetmektir. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra bu ülkede kin olmayacak, nefret olmayacak, kavga olmayacak; 85 milyon Türk Milleti bir yumruk gibi sıkı olacak.”

Mahmut Öztürk de programda yaptığı konuşmasında ittifakın vekil adaylarına kefil olduğunu belirtti. “Ben onların yanındayım” mesajı veren Öztürk, “Beni sevenler varsa, Demirel’i sevenler varsa, Özal’ı sevenler varsa, Erbakan’ı sevenler varsa, Türkeş’i sevenler varsa bu arkadaşlarımıza destek olsunlar. Emeğiniz boşa gitmez” dedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası