banner
Siyaset

MHP adayı Çıtak; ‘Ayırmadan, ayrışmadan, canla, başla’

MHP KADROLARINA DAHİL OLAN ARMAĞAN ÖZTÜRK; “İYİ PARTİ BURADA TAM OLARAK SEÇİMİ KAZANMAK HEDEFİYLE DEĞİL, HANGİ İŞBİRLİKLERİYLE DAHA KAZANÇLI ÇIKARIM HEDEFİYLE HAREKET ETMEKTEDİR” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray teşkilatı partilerine..

MHP adayı Çıtak; ‘Ayırmadan, ayrışmadan, canla, başla’
banner

MHP KADROLARINA DAHİL OLAN ARMAĞAN ÖZTÜRK; “İYİ PARTİ BURADA TAM OLARAK SEÇİMİ KAZANMAK HEDEFİYLE DEĞİL, HANGİ İŞBİRLİKLERİYLE DAHA KAZANÇLI ÇIKARIM HEDEFİYLE HAREKET ETMEKTEDİR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray teşkilatı partilerine yapılan toplu üye katılımı kapsamında rozet takma töreni gerçekleştirdi. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ‘eve dön’ çağrısıyla İYİ Parti’den istifa ederek MHP’ye üye olan kişilere MHP rozeti takıldı.

Törende konuşan MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak; “Bizim sloganımız, ‘Ayırmadan, ayrışmadan, canla başla’. Bu sloganımızın yerinde olduğunu milletimiz gördü. Biz halkımıza içimizden geçen neyse o şekilde yaklaşıyoruz. O şekilde de karşılık buluyoruz. Bugün bize katılım sağlayan, İYİ partiden ayrılarak tekrar yuvalarına dönen dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte şehrimizin her kademesiyle hizmet edeceğiz” dedi.

‘TEKRAR MHP’DE OLMAK GURU VERİCİ’

2017 yılında İYİ Parti saflarına geçen Armağan Öztürk, rozet merasiminde yaptığı konuşmada; İYİ Parti’nin çıkar ve menfaat partisi olduğunu vurguladı.

Tekrar MHP kadrolarına dahil olmaktan son derece gurur duyduğunu ve mutlu olduğunu söyleyen Öztürk;“İnşaat ve makine mühendisiyim. Bende burada bulunan herkes gibi Aksaray’ın bir evladıyım.. Ülkem ve Aksaray’ım için neler yapabilirim düşüncesiyle bir hayalin peşine takılarak, 2017 yılından bugüne içerisinde bulunduğum İYİ Parti’de her şeyin sadece bir kurgudan ibaret olduğunu anladım. Gelinen noktada emeğin, özverili çalışmanın hiçe sayıldığı, genel başkanı bir kadın olan İYİ Parti’de başta il yönetimi olmak üzere kadınlara ve ülkücülere siyaset hakkı tanınmadığı, kibrin kol gezdiği, egoizmin hüküm sürdüğü, ben yaptım oldu şeklindeki çıkar ilişkilerine dayalı bir siyaset anlayışının hakim olduğu, hiçbir siyasi hedefinin olmadığı İYİ Parti’de merkez ilçe başkan yardımcılığı ve belediye meclis üyesi adaylığımdan istifa ederek yuvamız MHP’ye katılmaya karar verdim. Bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin evinize dönün çağrısıyla kalben ve yürekten hiçbir menfaat ve beklentim olmadan yuvama dönmekten mutluyum” dedi.

‘ONLARDA SADECE KENDİLERİNİN ÇIKARLARI VAR’

İYİ Parti’nin derdinin ne bu millet ne de memleket olduğunu ifade eden Öztürk; “Memleketin hukukla, adaletle ve liyakat ilkesiyle yöneteceğiz diyenlerin bütün bunları hiçe sayarak, halkımızın sorunlarını bir tarafa bırakıp, kendi şahsi menfaat ve çıkarlarına feda etmelerini de üzülerek gördük. Onlar için memleket yok, onlar için halk yok, onlar için liyakat yok, onlar için adalet yok. Onlarda sadece kendilerinin ve dar çevrelerinin çıkarları var. Gizli siyasi anlaşmaları var” diye konuştu.

‘ONLARIN DERDİ SEÇİMİ KAZANMA DEĞİL MENFAAT SAĞLAMAK’

İYİ Parti’nin derdinin seçim kazanmak olmadığını söyleyen Öztürk, “2019’da yerel seçimlerde kimlerin kimlerle beraber olduğunu düşündüğümüzde ortada adeta bir hayal tacirliği yapıldığını görmekteyiz. İYİ Parti’de bulunan bu hayal tacirliğinin kazancını tahsil eden mevcut yönetim ve ekibinin nasıl bir siyasi zikzak içerisinde olduğunu da söylemeliyim. Burada tam olarak seçimi kazanmak hedefiyle değil, hangi işbirlikleriyle daha kazançlı çıkarım sorusunun öncelik kazandığı görülmektedir. 2019 yılında lehine destek vererek belediye başkanlığından çekilen kişi aynı, asla İYİ Parti’de olmayacağım deyip, son gün siyasi ilişkilerle milletvekili olan kişi aynı. Yıllarca emek veren, liyakatlı insanların yerine, kurulacak plana sadık kalacak kişileri belirli yerlere seçen kişi aynı. Her zaman Aksaray’ımızı, ülkemizi ve milletimizi düşünenler, yani bizler Aksaray Belediyesinde 1 Nisan sabahı değişim için, sosyal belediyecilik için, ihmallerden dolayı kayıplarımızın olmaması için sayın milletvekilimiz Ramazan Kaşlı’nın da dediği gibi, kısa çöpün uzun çöpten hakkını alacağı, rantın ve israfın önüne geçmek için şahsi çıkarlar değil halkımızın çıkarları için Aksaray’ımız için canla başla İrfan’la diyeceğiz” dedi.  Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası