banner
Siyaset

‘Milletimiz başladığı işi 28 Mayıs’ta sandıkta bitirecek’

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, 14 Mayıs’ta yapılan seçimde milletin değerlerini hiçe sayanların, gizli pazarlıklarla koltuk kavgasına düşenlerin kaosunun kaybettiğini, 21 yıllık istikrarın, güven ve umudun kazandığını, yine..

‘Milletimiz başladığı işi 28  Mayıs’ta sandıkta bitirecek’
banner

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, 14 Mayıs’ta yapılan seçimde milletin değerlerini hiçe sayanların, gizli pazarlıklarla koltuk kavgasına düşenlerin kaosunun kaybettiğini, 21 yıllık istikrarın, güven ve umudun kazandığını, yine kazanacağını belirtti.

Kendileri için halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğunu söyleyen Aktürk, “Onlar bunu bilmez. Duymaz, umursamaz. Seçimden sonra deprem bölgesi için söylediklerini utançla izliyoruz. Daha düne kadar depremzedelerimize bedava ev vadediyorlardı, bugün aynı insanları utanmadan kapı dışarı ediyorlar. Suçüstü yakalanınca da hemen işi başka taraflara çekip kendilerini kurtarmaya çalışıyorlar. Halbuki hiçbir kılıf bu minareyi örtmeye yetmez.Onların milletle bir olması, anlamaları, dertlerine derman olmaları mümkün değil. Halkımız suyu getirenle testiyi kıranları çok iyi biliyor, iki zihniyet arasındaki farkı çok iyi görüyor” dedi.

AKTÜRK, ‘ÇAĞ ATLATAN PROJELERE İMZA ATTIK’

Bu yüzyılın ‘Türkiye Yüzyılı’ olacağına işaret eden Aktürk, şöyle devam etti: “AK Parti’nin hizmet ve eser siyaseti anlayışıyla hiç kimse ama hiç kimse yarışamaz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti belediyelerinin de, AK Parti hükümetlerinin de 21 yıl içinde Türkiye’ye kazandırdıkları ortadadır. Bugün 2002 Türkiye’si ile kıyaslanmayacak bir konuma geldik çok şükür. Yılların ihmaline son verirken diğer yandan ülkemizi geleceğe taşıyan, çağ atlatan nice projelere imza attık. 14 Mayıs’ta milletin değerlerini hiçe sayanlar kaybetti. Ayasofya’yı yeniden özgür kılanlar kazandı. 14 Mayıs’ta gizli pazarlıklarla koltuk kavgasına düşenlerin kaosu kaybetti. 14 Mayıs’ta Kandil’den, Pensilvanya’dan talimat alanlarla kol kola gezenler kaybetti. Milletin onurunu, Türkiye’nin bağımsızlığını, bölünmez bütünlüğünü koruyanlar kazandı. İkinci tur seçimlerinde Aksaray olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a desteğimiz daha güçlü çıkacaktır. Aksaray, bağımsız ve  bölünmez bir Türkiye için, ‘Türkiye Yüzyılı’ için bir kez daha gür bir sesle liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı seçecek. Kazandıklarımızı koruyacak ve inşallah daha da yükselteceğiz” diye konuştu.

Ülkeyi terör örgütlerinin oyuncağı haline getirmeye çalışanlara Türk halkının sandıkta gereğini yapacağını  vurgulayan Aktürk, “Enerjimiz, heyecanımız ve inancımız tam. Milletimizin umudu olmaya, güveni olmaya doğru adımlarla devam edeceğiz. Milletimiz başladığı işi 28 Mayıs’ta sandıkta bitirecek”diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası