banner
Siyaset

Nevzat Palta aday adaylığını açıkladı

Aksaray’da 2004-2014 yılları arasında 2 dönem Aksaray Belediye Başkanlığı yapan ve 25. Dönem AK Parti Aksaray Milletvekili olan Nevzat Palta, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Basın..

Nevzat Palta aday adaylığını açıkladı
banner

Aksaray’da 2004-2014 yılları arasında 2 dönem Aksaray Belediye Başkanlığı yapan ve 25. Dönem AK Parti Aksaray Milletvekili olan Nevzat Palta, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelen Nevzat Palta, AK Parti’den aday adayı olacağını duyurdu. Palta açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “2023 yılı milletvekilliği seçimlerinde aday adaylığımı açıklamak üzere bir toplantı organize ettik. Başta şunu söylemek istiyorum: Türkiye’nin üzerinde yüzyılın bir afeti yaşanıyor. Hepimize geçmiş olsun. Hayatımın birçok alanında farklı zaman dilimleri içerisinde pek çok görev yaptım. Başarının birlik ve beraberlikten doğduğunu düşünüyorum. Görev sürelerim boyunca mesai harcadığım birçok arkadaşım burada. İşte bu birlik ve beraberlikle biz birçok şeyi başardık. Belediye başkanlığı görevindeyken kardeşlik duyguları içerisinde başarıya adım attık.”

‘MİLLETİMİZ TAKDİR EDERSE BU GÖREVİ ÜSTLENECEĞİZ’

Gönül yıkmak için değil, gönül yapmak için yola çıktığını belirten Palta, “Yola çıktığımız ilk günden itibaren söylüyorum. Biz bir yarışın adımını attık. Tedbir bizden takdir Allah’tan. Bu bizim inancımızın gereği. Sefere çıkmak bizden, zafer Allah’tan. Biz sefere çıkmakla görevlendirildik, zaferle değil. Zaferi verecek cenabı Allah’tır. Bu süreç içerisinde hiçbir kardeşimizi, hiçbir aday adayımızı ve hiçbir hemşehrimizi; kırmadan, dökmeden, incitmeden yolumuzu yürüyeceğiz. Aday olsam da olmasam da ben bu davanın adamıyım. Gençlik yıllarımdan itibaren bu davayı omuzladım. Bu davanın bir neferi olarak görev yaptım. Siyaset iddia ve inanç işidir. İddiası ve inancı olmayan adam siyasette bulunmamalıdır. Tabi ki iddiamız var aday adayı olduk. Tabi ki inancımız var. Fakat takdir Allah’tan… Milletimiz takdir ederse şehrimiz ve insanlarımız için elimizden geldiği kadar bu görevi üstleneceğiz. Biz sadece nefsi arzularımızı hakim kılmak için bu yola çıkmadık. Biz gönülleri yıkmaya değil, gönülleri yapmaya geldik. Biz haktan hakikatten yana olacağız. Yolumuzu bu şekilde yürüyoruz. Biz Aksaray’a çok büyük hizmetler yaptık” şeklinde konuştu. Foto-Haber: Sümeyye ÇALIŞKAN

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası