Asayiş

Otobüs şoförünün dikkati faciayı önledi

Aksaray’da otobüs şoförünün dikkati yolcuların ve çarptığı araçtaki 5 kişinin canını kurtardı. Kaza Tacin Mahallesi jandarma kavşağında meydana geldi. Mehmet Ö. (58) yönetimindeki 38 plakalı otomobil tahliye yoldan ana yola..

Otobüs şoförünün dikkati faciayı önledi
banner

Aksaray’da otobüs şoförünün dikkati yolcuların ve çarptığı araçtaki 5 kişinin canını kurtardı. Kaza Tacin Mahallesi jandarma kavşağında meydana geldi.

Mehmet Ö. (58) yönetimindeki 38 plakalı otomobil tahliye yoldan ana yola kontrolsüz bir şekilde çıktı. Selahattin K. (48) yönetimindeki 27 plakalı otobüs şoförü ise son anda otomobili görüp direksiyonu kırmasına rağmen otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil kaldırıma çarparak durdu. Kazayı görenler durumu 112 ve polis ekiplerine bildirdi. Otomobil sürücüsü Mehmet Ö. ile araçta bulunan 4 kişiye 112 ekipleri müdahale etti.

‘FARK ETMESEM ÖLÜMLER OLABİLİRDİ’

Kazayı anlatan otobüs şoförü Selahattin K., “İstanbul’dan Gaziantep’e gidiyorduk. 29 yolcumuz vardı. E-90 karayolunda seyir halinde iken kavşakta bir anda kırmızı ışıkta geçen otomobilin bize doğru geldiğini gördüm. Sol taraftaki yolun boş olduğunu görünce o yöne yöneldim. Kaçmama rağmen otobüsün sağ ön kısmından çarpan araç sonuna kadar yandan bize vurdu. Daha sonra savrulup, kaldırıma çarptı. Kaçmasam belki ölümler olabilirdi. Şükür yolcularımızla birlikte ucuz atlattık. Yolcularımızı başka bir otobüsle Gaziantep’e göndereceğiz. Çünkü otobüsümüzde ciddi hasar meydana geldi” diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası