banner
Siyaset

‘Otopark sorununu kökten çözeceğiz’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle dolaşmaya devam ediyor. Son olarak Atatürk Caddesi, Pir Ali Sultan Caddesi arasında bulunan esnafı ziyaret..

‘Otopark sorununu kökten çözeceğiz’
banner

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle dolaşmaya devam ediyor.

Son olarak Atatürk Caddesi, Pir Ali Sultan Caddesi arasında bulunan esnafı ziyaret eden Demir, esnafları tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Ziyaretlerde esnafların, park yeri sorununu gündeme getirdiğini söyleyen Demir, “Biz şehrimizde büyük şehirleri aratmayan trafik çilesini bizzat yaşıyoruz. Park yeri sorunu için de hem şehrimizi yeşillendirip nefes aldıracak, hem de park yeri sorununu ortadan kaldıracak bir ‘çok katlı otopark’ projemiz var. Yapacağımız otoparkın alt katları park alanı olurken üst katı yeşil alan olacak. Esnafımıza destek olmak ve beklentilerini hayata geçirmek için bizde hemşerilerimizden destek bekliyoruz. Allah’ın izniyle değişimden sonra şehrimizi birlikte yöneteceğiz” diyerek destek istedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası