banner
Siyaset

Özkan, ‘Eser ve hizmet siyasetiyle bugünlere geldik’

AK Parti Aksaray Milletvekili Adayı Av. Sinan Özkan beraberinde Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve AK Parti heyetiyle birlikte, Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Ziyaretinde samimi ve sıcak..

Özkan, ‘Eser ve hizmet  siyasetiyle bugünlere geldik’
banner

AK Parti Aksaray Milletvekili Adayı Av. Sinan Özkan beraberinde Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve AK Parti heyetiyle birlikte, Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Ziyaretinde samimi ve sıcak karşılamalarından ötürü sanayi esnaflarına ve çalışanlarına teşekkür eden Özkan, “Aziz milletimiz bizleri bağrına basıyor” dedi.

14 Mayıs tarihinde yapılacak milletvekilliği seçimleri için destek isteyen Özkan, “Ziyaretlerimizde Cumhurbaşkanımızın selamını esnaflarımıza ilettik. Ziyaretlerimizde gördük ki milletimizin gönlü Recep Tayyip Erdoğan’dan yana. Her yerde Reis her yerde AK Parti sesleri var. Vatandaşlarımızın gözündeki samimiyeti, yüreğindeki umudu, kalbindeki muhabbeti yüreğimizde hissediyoruz” diye konuştu.

‘YENİ SANAYİ SİTEMİZ ŞEHRİMİZE VİZYON KATTI’

Yeni Sanayi Sitesi’nin Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in vizyon projelerinden biri olduğunu söyleyen Özkan, Yeni Sanayi Sitesi’nin istihdam başta olmak üzere, bölgesel gelişmeye de katkı sağladığını kaydetti.

Özkan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) yaptığı en büyük sanayi siteleri arasında yer alan Aksaray Yeni Sanayi Sitesinin Türkiye’de örnek gösterildiğini aktardı.

Yeni Sanayi Sitesi’nin Aksaray’a yakıştığını ifade eden Özkan, “Yeni Sanayi Sitemizde imalat sanayi ve üretim sektörü olmak üzere birçok alanda hizmet veriliyor. Esnaflarımız çalışmayı, üretmeyi, şehrimize ve ülkemize katkı sağlamanın değerini ve kıymetini +çok iyi biliyor” dedi.

Aksaray’da sanayi alanında bir dönüşüm yaşandığını dile getiren Özkan, “400 milyon lira maliyetinde olan projede yer alan bin 620 adet dükkânımızı sanayi esnafımıza teslim ettik. Esnaflarımız burada daha sağlıklı ve temiz ortamlarda hizmet veriyor. Şehrimize aynı zamanda prestij sağlayan Yeni Sanayi Sitemizdeki işyerlerinde hizmet kalitesi iyileşiyor ve üretimde de verimlilik artmış oluyor. Ayrıca Aksaray Belediyemizin girişimleriyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Yeni Sanayi’nin E-90 Karayolu bağlantı yolundaki kavşak çalışmasıyla Sanayi Sitesi’nin bağlantı yolları ile site içi geniş cadde ve yollar ulaşımı önemli ölçüde rahatladı” diye konuştu.

‘ONLARIN HAYAL DAHİ EDEMEDİKLERİNİ BİZ YAPTIK’

Eser ve hizmet siyasetiyle bugünlere gelen Türkiye’yi, daha ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceklerini aktaran Özkan, şöyle konuştu: “ “Her yıl bir yenisini eklediğimiz ve şehrimize değer katan ‘Üretim Yüzyılı’ projelerimizle milletimizin karşısındayız, yarın inşallah çok daha yenilerini göreceğiz. Cumhurbaşkanımız, reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde 21 yıldır hayalden gerçeğe dönüşen sayısız projeye, sayısız politikaya, sayısız kazanıma şahit olduk.  Hayallerimizi  ‘Türkiye Yüzyılı’ misyonumuzla gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Daha çok çalışmaya, daha da büyük başarılar elde etmeyi sürdüreceğiz.”(Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası