banner
Siyaset

‘Pelinsu bozkırın bir kardeleni olacak’

Önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya ayrıca Aksaray’a gelerek CHP Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir’e destek verdi. Kaya; “Onun başarısı bizim hepimizin başarısı olacaktır. Hani bozkırda çiçek açmaz..

‘Pelinsu bozkırın bir kardeleni olacak’
banner

Önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya ayrıca Aksaray’a gelerek CHP Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir’e destek verdi. Kaya; “Onun başarısı bizim hepimizin başarısı olacaktır. Hani bozkırda çiçek açmaz diyorlar ya, bozkırda aslında bir kardelen olabilir. Pelinsu bozkırın bir kardeleni olacak. Buna hem parti meclis üyemiz, hem kadın merkez ilçe başkanımız, hem de il başkanımız sizlerle birlikte katkı sunacak. İl balkanımızın söyle bir şansı var önce Aksaray’dan parti meclisine bir başkanımızı yoldaşımızı gönderdik. Milletvekili gönderemedik ama parti meclis üyesi olarak gönderdik. Daha sonra milletvekili de olacak. Şimdi il başkanımız bir başka başarıya imza atmak için merkez ilçe başkanımız ile birlikte çalışıyor” dedi.

‘CUMHURİYET HALK PARTİSİ AKSARAY’A BİR NEFES OLACAK’

Demir ise açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Yıldırım Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Sayın Parti Meclis Üyem, Sayın İl Başkanım, Sayın Merkez İlçe Başkanım ve değerli parti yöneticilerim, bu övgülere nail olabilmek için şimdi gidip çalışmalarımıza devam etmemiz gerek. Çok çalışmamız lazım bunun her zaman bilincindeyiz. Her zaman söylüyoruz, Aksaray’ın Cumhuriyet Halk Partisi yönetimine ihtiyaç var. Aksaray’a bir nefes olacak Cumhuriyet Halk Partisi. Biz Aksaray’da en ciddi alternatif olduğumuzu düşünüyoruz. Bu övgülere nail olabilmek için de çok çalışmamız gerektiğine inanıyoruz” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası