Gündem

Polis olma hayali kuran Yasin’e polis üniforması

aksaray”ın sultanhanı ilçesine bağlı yeşiltömek köyünde yaşayan 5 yaşındaki yasin arıdal, özel bir televizyon programında vermiş olduğu röportaj sonrası sosyal medyada viral olmuştu. kendisine özgü samimi bir üslupla vermiş olduğu..

Polis olma hayali kuran  Yasin’e polis üniforması
banner

aksaray”ın sultanhanı ilçesine bağlı yeşiltömek köyünde yaşayan 5 yaşındaki yasin arıdal, özel bir televizyon programında vermiş olduğu röportaj sonrası sosyal medyada viral olmuştu.

kendisine özgü samimi bir üslupla vermiş olduğu röportaj milyonlarca izlenmeye ulaşırken kendisine de insanların gönlüne girmeyi başarmıştı. muhabirin okuyor musun sorusuna; “öğretmen gitti bende özgürüm” diyerek cevap vermesi izleyenleri hem güldürmüş hem de verdiği pratik cevaplarla izleyenlerin takdirini kazanmıştı.

aksaray belediyesi ekipleri yasin”i evinde ziyaret ederek polis üniforması ve çeşitli hediyeler takdim etti. Öğretmen gitti bende özgürüm diyen yasin; "yanılmışım gerçek özgürlük okuldaymış. ben derslerime çok iyi çalışıp polis olma hayalimi yerine getireceğim " dedi. derslerinden fırsat buldukça koyunlara çobanlık yapan yasin arıdal, belediye başkanı dr. evren dinçer”e de çok teşekkür ederek tüm aksaraylılara selamlarını iletti. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası