Gündem

​Şahin; ‘Hayırsever katkıları, büyüme ivmesini arttırıyor’

İslami İlimler fakültesi binasının hayırsever işadamı yalçın kulak”ın katkılarıyla yaptırıldığını anımsatan aksaray Üniversitesi (asÜ)rektörü prof. dr. yusuf Şahin, bu önemli hayır faaliyetinin şehre de önemli bir değer kazandırdığını söyledi.  İslami..

​Şahin; ‘Hayırsever katkıları, büyüme ivmesini arttırıyor’
banner

İslami İlimler fakültesi binasının hayırsever işadamı yalçın kulak”ın katkılarıyla yaptırıldığını anımsatan aksaray Üniversitesi (asÜ)rektörü prof. dr. yusuf Şahin, bu önemli hayır faaliyetinin şehre de önemli bir değer kazandırdığını söyledi.  İslami İlimler fakültesi binasının hayırsever işadamı yalçın kulak”ın katkılarıyla yaptırıldığını anımsatan aksaray Üniversitesi (asÜ)rektörü prof. dr. yusuf Şahin, bu önemli hayır faaliyetinin şehre de önemli bir değer kazandırdığını söyledi. yalçın kulak”ın yakınları, rektör Şahin”e bir ziyarette bulundu ve ikinci dönem görevinde başarılar diledi. ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin, asÜ”nün hızlı bir şekilde büyüdüğünü, bu büyümeye hayırsever katkılarının da önemli bir ivme kazandırdığını söyledi.  (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası