banner
Siyaset

‘Seçildiğimizde önceliğimiz işçimiz ve esnafımız olacak’

Millet İttifakı Aksaray Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, esnaflarla, üreticilerle, vatandaşlarla görüşüp sorunları ve talepleri dinlemeye devam ediyor. Ziyaretlerinde temas ettiği herkesin yanında olduğunu söylediğini belirten Ertürk, Aksaray halkının gösterdiği..

‘Seçildiğimizde önceliğimiz işçimiz ve esnafımız olacak’
banner

Millet İttifakı Aksaray Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, esnaflarla, üreticilerle, vatandaşlarla görüşüp sorunları ve talepleri dinlemeye devam ediyor. Ziyaretlerinde temas ettiği herkesin yanında olduğunu söylediğini belirten Ertürk, Aksaray halkının gösterdiği ilgiye layık olmak için her türlü mücadeleyi vereceğini belirtti. Aksaray’da düzenlenen 1 Mayıs etkinliğine katılan Ertürk, “Hepinizin hakkını aramak için Aksaray milletvekilliğine talibim. İnsancıl çalışma şartlarına sahip olmanız ve yaptığınız işin tam karşılığını almanız için elimden geleni yapacağım. Bunları yapabilmem için 14 Mayıs günü desteklerinizi bekliyorum” dedi.

Esnaf ziyaretlerinde de hiçbir zaman esnafları kaderine terk etmeyeceklerini vurgulayan Ertürk; “Biz her zaman esnaflarımızın yanında olacağız. Esnafımızın sorunlarını biliyoruz. 14 Mayıs’ta sandıkta bize yetki verirseniz, siz fedakâr esnaf kardeşlerimiz için yeni destek mekanizmaları geliştireceğiz. Söz veriyoruz; 14 Mayıs’tan sonra ülkemize de Aksaray’ımıza da bahar gelecek ve bu bahar milletimizin baharı olacak” şeklinde konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası