banner
Siyaset

Siyasi arenada seçime sayılı günler kaldı

Türkiye genelinde günlerdir yoğun bir şekilde süren seçim çalışmalarında son  günlere girildi. Bu süreçte Aksaray’da milletvekili adayları da seçmenlerle temaslarını artırırken, seçmenlerde adayların ve partilerin vaatleri ekseninde karar aşamasına geçti. MİLLETVEKİLİ..

Siyasi arenada seçime sayılı günler kaldı
banner

Türkiye genelinde günlerdir yoğun bir şekilde süren seçim çalışmalarında son  günlere girildi. Bu süreçte Aksaray’da milletvekili adayları da seçmenlerle temaslarını artırırken, seçmenlerde adayların ve partilerin vaatleri ekseninde karar aşamasına geçti.

MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SEÇMENLERİN TERCİH LİSTELERİNE GİRMEYİ HEDEFLİYOR

AK Parti’nin Milletvekili Adayları Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Sevinç Kasal ve Av. Sinan Özkan, MHP’nin Milletvekili Adayları Ramazan Kaşlı, Mustafa Zavlak, Çiğdem Er ve Fatih Doğan, İYİ Parti’nin Milletvekili Adayları Turan Yaldır, Ali Abbas Ertürk, Naciye Akkuş Türk ve Gürsel Keskin, seçmenlerle temaslarını sürdürüyor. Adaylar gerek merkezde, gerekse ilçe ve beldelerde ziyaretlerini sürdürerek 14 Mayıs Pazar günü yapılacak milletvekilliği seçimlerinde Aksaray adına yapacakları çalışmaları, gerçekleştirmeyi arzu ettikleri projeleri halka anlatarak hafızalarda yer edinmeyi ve seçmenlerin tercih listelerine girmeyi hedefliyor.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE İKİ  İTTİFAK AKTİF SAHA ÇALIŞMASI YAPIYOR

İttifak yapılarak gidilen seçimlerde AK Parti ve MHP teşkilatları milletvekilliğinde ayrı listelerde seçim yarışının içerisinde olurken, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı paydaşlığıyla Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyor.  Milletvekilliği seçimlerine fermuar sistemle birleşik listede giden Millet İttifakı paydaşları İYİ Parti, CHP, Demokrat Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi teşkilatları ise sahada Kemal Kılıçdaroğlu için destek istiyor.

AKSARAY’DA SEÇİM MANZARALARI GÜZEL

Partilerin ve ittifakların her an saha çalışması yaptığı Aksaray’da zaman zaman karşılaşmalar da yaşanıyor. Adayların ve parti teşkilatlarının karşılaşması ve birbirlerine başarı dileklerinde bulunarak sohbet ortamı oluşturmaları Aksaraylılar tarafından da hoş karşılanıyor. Son haftaya kadar seviyeli ve ilkeli bir seçim atmosferinin yaşandığı Aksaray’da seçmenler seçim sonuna kadar ve seçim sonrasında da bu güzel manzaranın devam etmesi gerektiğini belirtiyor.

MEYDANLARDA SİYASİ SAKİNLİK

Öte yandan Aksaray’da seçimlere yönelik yapılan çalışmalarda miting yapma anlamında da sakin bir süreç yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı Kent Meydanı’nda misafir eden Aksaray, 12 Mayıs’ta Devlet Bahçeli’yi ağırlamaya hazırlanıyor. Başka bir siyasi liderin gelmesi beklenmiyor. Foto-Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası