banner
Siyaset

‘Söyleyeceklerimizi 31 Mart’ta sandıkta söyleyeceğiz’

CHP Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Yurtiçi Örgütlenme Koordinatörü Ali Abbas Ertürk, Belediye Meclis Üyesi Adayı Ömer Kaşif Akın, İl Genel Meclis Üyesi Adayı..

‘Söyleyeceklerimizi 31 Mart’ta sandıkta söyleyeceğiz’
banner

CHP Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Yurtiçi Örgütlenme Koordinatörü Ali Abbas Ertürk, Belediye Meclis Üyesi Adayı Ömer Kaşif Akın, İl Genel Meclis Üyesi Adayı Osman Bilgen, Önceki Dönem İl Başkanı Hacı Ali Keleş ve parti teşkilatıyla yeni sanayi esnaflarını ziyaret etti.

Pelinsu Yıldırım Demir esnafla sohbeti esnasında belediyeyi eleştirdi. Demir, “Bir belediye başkanı, belediyenin kasasındaki parayı harcayacağı yerleri çok iyi seçmeli. Belediyenin kasasındaki para, Aksaray halkının kendi parasıdır ve bu paranın kullanımında son derece hassas olunmalıdır. Aksaray için yapılacaklar, ihtiyaçlar bitmez. Şehre yatırım yaparken günlük değil uzun vadeli düşünmek gerekir, yatırım yapılırken şehrin esnafı da biraz düşünülür” dedi.

‘SÖZÜMÜZ SÖZ’

 

Yıldırım Demir, “Sanayinin yapıldığı ilk günlerde olduğu gibi bugünde sanayi esnafımızı ziyaret ediyoruz. Yeni Sanayi Sitesi’nin taşınmasından bugüne kadar, sahipsiz bırakılmışlık ve hizmet alamama gibi sorunların hala devam ettiğini gözlemliyoruz. 31 Mart’a kadar bu durum böyle devam edebilir, ancak 1 Nisan sabahından itibaren Yeni Sanayi esnafımız hizmet almaya başlayacak. Belediye iradesi nedir, belediye esnafının yanında nasıl durur bunları göstereceğiz. Çok güzel genç bir ekibimiz var. Ekibimizle birlikte hazırladığımız güzel projelerimiz var. Yeni Sanayi Sitesinin ihtiyaçlarının karşılanması projelerimizin içerisinde en önem verdiğimiz projelerden. Yalnız bırakılmış Sanayi esnafımızın her zaman yanında olacağız. Biz sanayi esnafımızın ne eksiği var, ne sıkıntılar çekiyor gayet iyi biliyoruz. Bu zamana kadar Aksaray Belediyesi’nden alamadıkları her bir hizmetin telafisini bir an önce biz yapacağız. Bu konuda esnaflarımıza sözümüz söz” dedi. Yıldırım Demir ve beraberindeki CHP heyeti, esnafla yapılan samimi sohbetlerde projelerini detaylı bir şekilde anlatarak destek isterken Yıldırım Demir, söz verdikleri hizmetleri 1 Nisan’dan itibaren yerine getireceklerini belirtti. Demir ziyaretler sonrasında “Esnafımızın misafirperverlikleri için, bizleri ağırladıkları için, bize dertlerini ve gönüllerini açtıkları için çok teşekkür ediyoruz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası