Siyaset

‘Tüm Türkiye’nin içinde ukde kaldı’

Geçtiğimiz günlerde ‘Aksaray’dan vekil çıkaramamak içimizde ukde kaldı’ açıklamasında bulunan CHP İl Başkanı’na cevap veren İYİ Parti İl Başkanı Sercan Belgemen, “Hepinizin malumu olduğu üzere ülkemiz 14 Mayıs’ta tarihi bir..

‘Tüm Türkiye’nin içinde ukde kaldı’
banner

Geçtiğimiz günlerde ‘Aksaray’dan vekil çıkaramamak içimizde ukde kaldı’ açıklamasında bulunan CHP İl Başkanı’na cevap veren İYİ Parti İl Başkanı Sercan Belgemen, “Hepinizin malumu olduğu üzere ülkemiz 14 Mayıs’ta tarihi bir seçimden geçmiştir. Yaşanan süreçte genel başkanımızın uyarıları dinlenmemiş farklı hesaplar ve kaygılar devreye girerek kazanılması işten bile olmayan seçim adeta hediye edilmiştir. Ülke için kaygı duyulması gerekirken Aksaray’dan vekil çıkaramadık telaşına düşüp küçük siyasi çıkarlarını memleket çıkarlarının önüne koyanlar bizleri mesnetsizce ve vicdansızca suçlamaktadırlar. Seçimden bu güne kadar nezaketimizi koruyarak cevap vermememizi kendilerinin haklılığına yoranlar bundan sonra söyledikleri her iftiranın karşılığını aynı tonda alacaklardır. Ülke genelinde uygulanan fermuar liste uygulaması ile CHP 6, İYİ Parti ise 2 vekil çıkarmıştır. Ayrıca bütün İYİ Parti teşkilatları, bütün olumsuzluklara rağmen 1 oy Meral’e 1 oy Kemal’e diyerek  CHP Genel Başkanı’nını Cumhurbaşkanı seçtirmek için elinden geleni fazlası ile yapmışlardır. Yani ittifak anlayışı gereğince karşılıklı fedakarlıklar yapılmıştır. Aksaray özelinde ise kimin Cumhurbaşkanlığı için çalışıp çalışmadığını merak edenler,  sosyal medya hesaplarından milletvekilimiz Turan Yaldır’ın14-28 Mayıs arası çalışmalarını ve kendi adaylarının çalışmalarını iyice bir incelesinler. Bu inceleme sonucunda kimin memleket için gayret sarf ettiğini,  kimin kaybedilecek seçimin hesabı ile parti içi kongre hesapları içine girip kenara çekildiğini rahatlıkla göreceklerdir. İYİ Parti adayları 2. Tur için kapı kapı gezerken kendileri kenara çekilmiş seçimin kaybedileceğini düşünerek, kendi partilerinde değişecek genel başkanın hesabına düşmüşlerdir. İftira atmadan belgelerle konuşuyoruz her şey milletimizin gözü önünde cereyan etmiştir. Kendilerinden, kendi genel merkezlerinden, şikayetleri var ise bu hesaplarını bizleri katmadan bizlere iftira atmadan yapmalarını, kendi iç çekişmelerine bizleri alet etmemelerini rica ediyoruz. Ülke genelinde kaybedilen seçimin muhasebesini yaptığımızda gerçekten kaybedilen seçim hepimizin içinde ukde kalmıştır. Lakin bunu kendi siyasi kariyerlerinin peşinde olup farklı hesaplar içinde olanlar anlayamazlar” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası