banner
Siyaset

‘Türk milleti Cumhur İttifakı’nı destekliyor’

MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, Akçakent, İncesu, Dikmen ve Kutlu köylerinde temaslarda bulundu. Köylerde halkın gösterdiği ilginin oldukça yoğun olduğunu ifade eden Kaşlı, Türkiye Yüzyılı’na emin adımlarla..

‘Türk milleti Cumhur İttifakı’nı destekliyor’
banner

MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, Akçakent, İncesu, Dikmen ve Kutlu köylerinde temaslarda bulundu.

Köylerde halkın gösterdiği ilginin oldukça yoğun olduğunu ifade eden Kaşlı, Türkiye Yüzyılı’na emin adımlarla yürürken Türk milletinin Cumhur İttifakı’nı yürekten desteklediğini ve bunun en önemli nedeninin yerli ve milli atılımlar, verilen ve tutulan sözler olduğunu belirtti.

“Milletimiz bizi görünce duygulanıyor. Gözlerindeki sevinç ışıklarını görebiliyoruz. Burada olan her insanımız bizi sevgiyle kucaklıyor, bağrına basıyor” diyen kaşlı sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: “Milletimizin bizi sevgiyle kabul etmesi bizim için bir gururdur. Gittiğimiz her yerde sıcak ve samimi duygularla karşılanıyoruz. Bu kadar yoğun ilgiyi hiçbir seçimde görmemiştim.”

Siyasette samimiyetin çok önemli olduğunu ifade eden ve Cumhur İttifakı’nın verilen sözlerin tamamına yakınını tuttuğunu ve bunun herkes tarafından çok iyi bilindiğini ifade eden Kaşlı, “Verilen sözlerin yalnızca seçim zamanı gün yüzüne çıkmaması gereklidir. Bizler verdiğimiz sözleri tutuyoruz. Aksaray’da verdiğimiz sözlerin birçoğunu tuttuk. Bunu milletimiz de gördü ve onayladı. Sorunları dinledik, meclise götürdük ve çözdük. Yüzde 85 oranında meclis onayıyla verdiğimiz sözleri tuttuk. Kadına şiddet, madde bağımlılığı, çocuk istismarı, Türk milletinin eğitim seviyesinin artması gibi birçok toplumsal konuda önergelere imzamızı attık. Bunun yanında çiftçilerimizin sorunları, esnaflarımızın sorunları, sanatkarlarımızın sorunları gibi birçok meslek grubunun da sorunlarının çözülmesi için önergeler imzaladık. Toplumsal, sosyal, ekonomik her alanda bizim imzamız var” dedi.

‘TÜRKİYE’DE KURTULUŞ REÇETESİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR’

Aksaray’ın köylerinin de merkezi kadar önemli olduğunu söyleyen Kaşlı, “Bizim için yalnızca merkez değil bütün köylerimiz, bütün yöremiz önemlidir. Köylerimizin yolları için, elektriği için, doğalgazı için mecliste büyük savaşlar verdik ve kazandık. Biz halkımıza verdiğimiz sözleri tuttuk. Şimdi mükafatlarını alıyoruz. Türk milleti, Cumhur İttifakı’nın yanındadır. Ben Aksaray için, Genel Başkanımız bilge liderimiz Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ise Türkiye için çalışıyor. Türkiye’miz yeni yüzyıla şahlanarak girecek, bunu hep birlikte başaracağız. Biz Aksaray olarak PKK ile iş birliği yapanlara oy vermeyiz. Biz Türkiye’yi güçlendirecek, Türkiye için üretecek insanlara oy veririz. Sözlerini gerçekleştiren insanlara oy veririz. Meclise gidip de her bir sorunu dile getirene oy veririz. Ben bunları yaptım mı? Tüm Aksaraylı hemşehrilerim şahittir ki yaptım. Aksaray’da kurtuluş reçetesi MHP, Türkiye’de kurtuluş reçetesi Recep Tayyip Erdoğan’dır” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası