banner
Siyaset

‘Türkiye AK Parti ile değişti’

AK Parti’nin iktidar döneminde Aksaray’da da sayısız yatırımların yapıldığını vurgulayan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Türkiye, Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki çok değişti, gelişti ve güçlendi. Yine bu kutlu yolculuk milletimizin..

‘Türkiye AK Parti ile değişti’
banner

AK Parti’nin iktidar döneminde Aksaray’da da sayısız yatırımların yapıldığını vurgulayan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Türkiye, Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki çok değişti, gelişti ve güçlendi. Yine bu kutlu yolculuk milletimizin desteğiyle devam edecektir” dedi. Son dönemde sık değişen tartışma ve polemiklerin ülkenin enerjisini ve gündemini yorduğunu dile getiren Altınsoy, “AK Parti’nin yaptığı çok büyük hizmetlerin yanı sıra en büyük talihsizliği maalesef ülkenin enerjisine katma değer üretmeyen muhalefetin olması. Kendi kavgalarından öte, dar, sığ, polemikten iş üretmeyen alternatif olma iddiası bulunmayan muhalefetin olması en büyük sorunumuz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada onların ne dediğini değil milletimizin dediğini yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan yatırım ve hizmetlerin mukayese edilmesini özellikle isteyen Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ülkemizde savunma sanayi başta olmak üzere eğitimden sağlığa, enerjiden ulaşıma kadar her alanda devrim niteliğinde adımlar atıldı, emin adımlarla 2023’e, büyük eserlerle yürümeye devam edeceğiz. AK Parti’yi milletimiz kurdu ve her seferinde verdiği destekle dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı hep başımızda tuttu. Milletimize ne kadar hizmet etsek azdır. Türkiye, Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki AK Parti ile çok değişti, gelişti ve güçlendi. Yine bu kutlu yolculuk milletimizin desteğiyle Cumhur İttifakımız ile yoluna devam edecek” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası