Spor

Türkiye Şampiyonası’na galibiyetle başladık

Aksaray’da 5 gün sürecek olan Küçük Kızlar Hentbol Türkiye Şampiyonası’na temsilcimiz Aksaray Belediyespor Küçük Kızlar Hentbol takımı galibiyetle başladı. Aksaray ekibi,  Armada Praxis Yalıkavak Spor’u 27-17 gibi farklı yenerek galibiyetle..

Türkiye Şampiyonası’na galibiyetle başladık
banner

Aksaray’da 5 gün sürecek olan Küçük Kızlar Hentbol Türkiye Şampiyonası’na temsilcimiz Aksaray Belediyespor Küçük Kızlar Hentbol takımı galibiyetle başladı. Aksaray ekibi,  Armada Praxis Yalıkavak Spor’u 27-17 gibi farklı yenerek galibiyetle başladı.

Siyah beyazlı ekip Yeni Mahalle Belediyespor ve saat 13.30’da Kastamonu Esen Aküspor ile 19.30’da çift maç yapacak. Takımın son durumunu değerlendiren antrenör Serkan Pala, “Türkiye Şampiyonası’na galibiyetle başlamak bizleri sevindirdi. Takım olarak bir günde 2 maç yapacağız. Bu maçlara da takım olarak hazırız. Yeni Mahalle ile Kastamonu Esenspor’u yenip şampiyonada emin adımlarla finale doğru gitmek istiyoruz. Takım olarak bunu başaracak güçteyiz. İlk galibiyetimizi de Aksaray halkına armağan ediyoruz” diye konuştu. (Haber Bülteni) 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası