banner
Siyaset

‘Türkiye Yüzyılını verimlilik üzerine inşa ediyoruz’

Şehir genelinde ve ilçelerde çeşitli programlar gerçekleştirerek beklenti ve talepleri dinlediklerini söyleyen AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy,  Salı Semt Pazarı’nı ziyaret etti. Pazarcı esnafına ve alışveriş yapan vatandaşlara..

‘Türkiye Yüzyılını verimlilik üzerine inşa ediyoruz’
banner

Şehir genelinde ve ilçelerde çeşitli programlar gerçekleştirerek beklenti ve talepleri dinlediklerini söyleyen AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy,  Salı Semt Pazarı’nı ziyaret etti. Pazarcı esnafına ve alışveriş yapan vatandaşlara gerçekleştirdikleri icraatları ve yapacak yeni hizmetleri anlattıklarını ifade eden Altınsoy, “Hemşerilerimiz partimizin sahada en çok çalışan parti olduğunu görüyor. Pandemi, ekonomik dalgalanmalar ve yakın bölgemizde yaşanan savaşlar başta enerji, sağlık ve gıda olmak üzere yaşamsal pek çok alandaki üretim ve hizmetleri kesintiye uğrattı. Türkiye Yüzyılı’nın verimlilik stratejisi, koşullar ne olursa olsun vatandaşları ve gerektiğinde dünya için hayati öneme haiz her faaliyetin kesintisiz devam etmesini hedefler. Bu hedef doğrultusunda; insan, zaman, çevre ve üretim faktörlerindeki verimlilik, bakanlıklarımızın tüm işleyiş ve projelerinin temel konseptini oluşturmaktadır. Türkiye Yüzyılı, verimlilik üzerine inşa edilen bir dünya liderliği müjdelemektedir. İnşallah önümüzdeki yeni yüzyıl Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Cumhur İttifakımız ile Türkiye Yüzyılı olacak” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası