banner
Siyaset

‘Türkiye’yi durdurmaya kimsenin gücü yetmeyecek’

RAMAZAN KAŞLI MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ’NİN 12 MAYIS’TA AKSARAY’DA OLACAĞINI VE COŞKULU BİR KALABALIK BEKLEDİKLERİNİ SÖYLEDİ MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, 12 Mayıs’ta Aksaray’da Genel Başkan..

‘Türkiye’yi durdurmaya  kimsenin gücü yetmeyecek’
banner

RAMAZAN KAŞLI MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ’NİN 12 MAYIS’TA AKSARAY’DA OLACAĞINI VE COŞKULU BİR KALABALIK BEKLEDİKLERİNİ SÖYLEDİ

MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, 12 Mayıs’ta Aksaray’da Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin de katılımları ile gerçekleştirilecek ‘Büyük Aksaray Mitingi’ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Nevşehir ve Niğde mitinglerindeki kalabalığa dikkat çeken Kaşlı, Aksaray’ın çok daha büyük desteklerle Bahçeli’yi bağrına basacağını Aksaray’da MHP’nin çok yüksek bir oy oranıyla Cumhur İttifakı’na destek sağlayacağını aktardı.

24 Nisan’da Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Nevşehir’de düzenlediği mitingin Anadolu’nun, MHP’nin Lider Ülke Türkiye vizyonuna canı gönülden sahip çıktığını gösterdiğini ifade eden Kaşlı, “Bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin güçlü, bağımsız ve terör odaklarına fırsat vermeyen siyasi vizyonundan, mücadelesinden cesaret alıyoruz. Hep söylediğim gibi Türk gücünü hafife almayacaksınız. İstediğimiz an her şeyi yapabiliriz. Bakın Akıncı’ya, Kızıl Elma’ya, Hürjet’e, TCG Anadolu Gemimize. Bir bakın neler yapmışız ve yapmaya devam ediyoruz. Bizi durduramayacaklar” dedi.

Şer ve terör odaklarının, Türkiye’nin 2. Yüzyılına adım attığı bu süreçte komplolar ve bölücülük faaliyetleri yürüttüğünü belirten Kaşlı, “Başkanımızın verdiği örnekler çok önemli. Koalisyon kavgaları, kısa süreli hükümetler ve darbeler ülkemizin tarihini makus bir tarihe çevirmiştir. Biz bunların olmasını istemiyoruz ama karşımızda yer alanlar tam da öyle insanlar, yönetimde istikrarı ancak biz sağlayabiliriz” diyerek doğru tarafın Cumhur İttifakı olduğunu vurguladı.

‘TÜRKİYE YÜZYILI HARİTASI ÇİZİLDİ’

Türkiye’nin artık uluslararası arenada güçlü bir şekilde yer aldığını belirten Kaşlı, “Küresel anlamda bir açılma yaşıyoruz. İşte yüzyıla yakışan hareketler bunlar. Ülkemizi yurtdışında temsil ederken, şehrimizi de unutmuyoruz. Bu zor bir yol ancak biz altından kalkmayı başarıyoruz” dedi.

Türkiye’nin her anlamda kazandığını vurgulayan Kaşlı, MHP’nin koltuk sevdası olmadığını bir kez daha hatırlatarak “Bizim için önemli olan Türkiye Cumhuriyeti’dir. Liyakat bizde, adalet bizde, vizyon bizde. Bu başarı Cumhur’un başarısıdır. Cumhuriyet bu hızda ilerleyecek ve kendi üretecektir, önemli olan koltukta yerimizin olması değil, Türkiye’nin kalkınmasıdır” dedi.

Türkiye’nin yeni yüzyılının haritasının çizildiğinin altını çizen Kaşlı, “Bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin de söz ettiği gibi ilk yüzyıldan çıkartılması gereken tüm dersleri çıkarttık. Bunun bir haritasını çizdik. Şimdi sırada Türkiye’miz ve Aksaray’ımızda. Verdiğimiz sözlerin hepsini tuttuk, sorunlarımızı her daim meclis gündemine taşıdık ve yüzde 85’ini de çözdük. Halkımız bunu görüyor, bu yüzden yanımızdalar” diye konuştu. (Haber Bülteni)

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası