Siyaset

Yaldır, Ağaçören’i ziyaret etti

Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Ağaçören ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. Yaldır; “Gün boyu Ağaçören’de esnaflarımızı ve pazarı gezdik, yaşanılan ekonomik krizi iliklerine kadar hisseden Ağaçören esnafı ve hemşehrilerimize bir dokunduk bin ah..

Yaldır, Ağaçören’i ziyaret etti
banner

Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Ağaçören ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. Yaldır; “Gün boyu Ağaçören’de esnaflarımızı ve pazarı gezdik, yaşanılan ekonomik krizi iliklerine kadar hisseden Ağaçören esnafı ve hemşehrilerimize bir dokunduk bin ah işittik” dedi.

Ziyarete ilişkin genel değerlendirmelerde bulunan Yaldır; “14 Temmuz’da tatile giren Gazi Meclisimiz 1 Ekim itibariyle yeni yasama dönemine başlayacak. Bizler için bu dönemin sadece adı tatil oldu. Çünkü sizlerin de bildiği üzere meclis kapanır kapanmaz zaten hiç kopmadığımız Hemşehrilerimiz ile buluşmak için Aksaray kazan biz kepçe misali ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugün de siz değerli Ağaçörenli hemşehrilerimiz ile buluştuk, gün boyu ilçe pazarından vatandaşlarımıza çarşı esnafından sanayiye hemşerilerimizi dinledik vatandaşlarımız ile kucaklaşıp hasbihal ettik. Ağaçörenli hemşehrimiz kendine iktidar tarafından biçilen kaderi artık değiştirmeli. 28 köyüyle, 3 yaylasıyla, 8 mahallesiyle, 7 bin 500 çalışkan, misafirperver ve kadirşinas insanıyla, Ağaçören’in kaderi bu olmamalı!İlçe olduğunda 20 bine yakın olan toplam nüfusu her geçen gün erimiş 7 bin 500’e kadar inmiş durumda. Ağaçören iktidara verdiği desteğin karşılığını artık almak istiyor. Her seçim döneminde oy istemeye gelen iktidar mensuplarından bir kez olsun hizmet için gelmelerini bekliyor. Köstebek yuvasına dönen yollarının yapılmasını istiyor. Hastanesinde uzman doktor görmek istiyor. Adliye ve yüksekokul gibi kamu yatırımları istiyor. Ağaçören cevizi için bir kooperatif ve işleyecek bir tesis kurup markalaşmak istiyor. Orta ölçekli organize sanayi bölgesi kurularak işsiz gençlerine iş kapılarının açılmasını istiyor. Doğalgazın tüm ilçeye gelmesini istiyor.  Sokak hayvanları için barınak istiyor.  Bizler Ağaçören için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Ağaçören’in hakkını hukukunu savunarak, meselelerini sık sık dile getirip, kamuoyu oluşturmaya devam edeceğiz” dedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası