Siyaset

Yaldır, ‘Aksaray için çalışalım’

Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, “TBMM’nin 28. dönemi, yani gelecek 5 yılı, Aksaray’ımızın kazanımlarıyla dolu dolu geçirelim” diyerek çağrıda bulundu. 20 yıldır bekleyen projelerin hayata geçirilip, Aksaray’ın gelecek 100 yılına damga..

Yaldır, ‘Aksaray için çalışalım’
banner

Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, “TBMM’nin 28. dönemi, yani gelecek 5 yılı, Aksaray’ımızın kazanımlarıyla dolu dolu geçirelim” diyerek çağrıda bulundu.

20 yıldır bekleyen projelerin hayata geçirilip, Aksaray’ın gelecek 100 yılına damga vurmasını sağlamak için el ele çalışılması gerektiğini ifade eden Yaldır; “Gelin, Aksaray’ımızın ihtiyaçlarına ve acil çözüm bekleyen sorunlarına hep birlikte el atalım. Gelin, Aksaray- Ulukışla arası 81 kilometrelik bir demiryolu hattıyla ilimizi Mersin Limanı’na bağlayıp uluslararası bir sanayi şehri yapalım. Gelin, bu dönemde Aksaray – Niğde – Nevşehir ve Kırşehir ilinin ortak ve merkez noktasına Dünya başkentlerinden uçuş alabilen bölgesel bir havalimanı yapılmasına vesile olalım. Böylelikle yeni sanayi yatırımlarından, turizm gelirlerine birçok sektörde ilimize ve bölgemizin kalkınmasına vesile olalım. Bu dönemde, 20 yıldır bekleyen ve hayati önem taşıyan bu üç projenin gerçekleşmesi ile Aksaray’ımızın sanayiden, tarıma, turizmden kalkınmaya gelecek 100 yıla damga vurmasını sağlayalım. Bunlarla birlikte kanayan yara haline gelmiş; Ortaköy yolunun artık tamamlanması, OSB ve Yeni Sanayi için duble yol ihtiyacı, yeni şehir stadyumu yapılması gibi kısa vadede çözüm bekleyen sorunlarımız var. Sayın Aksaray Milletvekilleri, Aksaraylının oylarıyla milletvekili seçildik. Alınan her oy bir vebaldir ve bu bilinçle hizmet edelim. Son 20 yılda verilen ama tutulmayan sözlerin takipçisi olarak hayata geçirilmesini sağlayalım” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası